- 外研版(2019)必修第三册 Unit 1 Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection 同步习题+答案 试卷 5 次下载
- 外研版(2019)必修第三册 Unit 2 Section A Starting out & Understanding ideas 同步习题+答案 试卷 5 次下载
- 外研版(2019)必修第三册 Unit 2 Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection 同步习题+答案 试卷 4 次下载
- 外研版(2019)必修第三册 Unit 3 Section B Using language 同步习题+答案 试卷 4 次下载
- 外研版(2019)必修第三册 Unit 3 Section A Starting out & Understanding ideas 同步习题+答案 试卷 4 次下载
英语必修 第三册Unit 2 Making a difference课后作业题
展开基础巩固
Ⅰ.单句填空
1.A man immediately rushed t the girl t give her first aid and I jined in withut (hesitate).
【答案】hesitatin
2.He is this kind f man wh is always generus his mney.
【答案】with
3.Nt nly he but als his parents (be) fnd f nline shpping.
【答案】are
4.Thse wh knw hw (tlerate)thers can naturally lead a happy life.
【答案】t tlerate
5.It is wrng f yu t play jkes n the (disability)in need.
【答案】disabled
6.The (excite)children are pening their Christmas presents.
【答案】excited
7.The headmaster delivered an imprtant speech at the meeting yesterday left a deep impressin n his students.
【答案】which
8.There’s n dubt that the cnsumers are still very sensitive the price.
【答案】t
Ⅱ.短语填空
take up,cheer up,cme up with,cme acrss,play an imprtant rle in,in spite f,kind f,be invlved in
1.On the cntrary,smartphnes nt nly ur valuable time,but als d great harm t ur health.
【答案】take up
2. his great wealth,the ld man still leads a very simple life.
【答案】In spite f
3.The plice have arrested almst everybdy wh the murder s far.
【答案】is invlved in
4.With mre and mre internatinal students learning Chinese,it is the wrld nwadays.
【答案】playing an imprtant rle in
5.N ne has a cnvincing explanatin f why dinsaurs died ut.
【答案】cme up with
6.When the famus actress turned up,all the peple there .
【答案】cheered up
7.Neither the teacher nr his students have such a difficult prblem.
【答案】cme acrss
8.Hearing the news that they will nt have a hliday,he was disappinted.
【答案】kind f
Ⅲ.语法专练
用新学的语法知识,完成下列句子。
1.她唱作词家写的歌。
She sang sngs by the sng writer.
【答案】written
2.她是被遗弃在街上的女孩。
She is a girl .
【答案】abandned in the street
3.他们卖老人捡的瓶子。
They sell the bttles .
【答案】picked by the ld man
4.捐赠的钱直接给了需要帮助的家庭。
went directly int the families in need f help.
【答案】The dnated mney
5.到医院的时候我看到了那个受伤的男孩。
When I gt t the hspital,I saw .
【答案】the injured by
6.受到老师鼓励的学生,学习比以前更努力了。
The students wrk harder than ever befre.
【答案】encuraged by teachers
7.昨天讨论的那个问题很重要。
is f great imprtance.
【答案】The prblem discussed yesterday
8.被我儿子打破的玻璃已经扫走了。
has been swept away.
【答案】The glass brken by my sn
9.大多数被邀请参加会议的人是我的老朋友。
the cnference were my ld friends.
【答案】Mst f the peple invited t
能力提升
Ⅳ.完形填空
Many years ag,when we first went t Canada,we were driving thrugh Mntana t Clrad with ur tw children,then aged 8 and 11.As it was getting 1 ,we started lking fr a htel,nly t find ut that it was 2 time in that part f the cuntry,and all the htels were 3 .
Finally,arund 9 ’clck in the evening,we 4 at a gas statin t fill up with gas.My husband asked fr a 5 bk and tld the wman at the cunter that we were trying t find a htel.She tld us it wuld be impssible.He tried fr 15 mre minutes.When he was unsuccessful,the wman,Linda,said she and her family lived nearby and wuld be happy if we spent the night at her hme.
My husband was surprised at her ffer f genersity.She called her sn t direct us,since she had t 6 at the gas statin till midnight.
When we reached their hme,her husband 7 us.He invited us t have cffee and chat while we 8 his wife.She came past 12 am.We asked if we culd slip away in the mrning s as nt t 9 them.They said we were nw 10 and we wuld have t have breakfast with them.
Next mrning,we ate breakfast,and when we were 11 ,my husband asked if he culd ffer sme 12 .They wuld nt hear f it and 13 we were their guests.We kept in tuch fr many years,and invited them t ur 14 ,t.Over the years,we have lst tuch,but have 15 frgtten their kindness.
【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者一家自驾出行,因为恰遇假期,没有找到旅馆住宿。一位好心的陌生人给作者一家提供免费食宿。虽然多年以后他们失去了联系,但作者从未忘记过陌生人的善举。
B.badC.lateD.ht
【答案】C
【解析】根据空后的“we started lking fr a htel”可知,天色已晚,作者一家人开始寻找旅馆。故选C项。
B.thunder
C.vilenceD.dusk
【答案】A
【解析】根据常识,由于是假期,所以所有的旅馆都被预订了。而thunder“雷”,vilence“暴力”,dusk“黄昏”都不符合语境。故选A项。
B.bked
C.selectedD.clsed
【答案】B
【解析】根据下文内容可知,作者一家人没找到旅馆,是因为所有的旅馆都被预订了(bked)。故选B项。
B.rested
C.explredD.stpped
【答案】D
【解析】根据空后的“at a gas statin t fill up with gas”可知,到了晚上九点,作者一家人在加油站停下来(stpped)加油。故选D项。
B.pictureC.textD.phne
【答案】D
【解析】根据下文的“that we were trying t find a htel”及“He tried fr 15 mre minutes.”可知,作者的丈夫要了一个电话簿,要打电话寻找旅馆。故选D项。
B.wrkC.watchD.wander
【答案】B
【解析】根据第二段中的“the wman at the cunter”可知,琳达在加油站工作,晚上要工作到午夜。故选B项。
B.questined
C.fedD.greeted
【答案】D
【解析】根据后一句“He invited us t have cffee and chat”可知,当到达她家时,她的丈夫欢迎了作者一家人。greet意为“欢迎;迎接”,符合语境。故选D项。
thrughB.turned t
C.waited frD.cared abut
【答案】C
【解析】根据下文的“She came past 12 am.”可知,琳达的丈夫和作者一家在等待琳达下班回家。故选C项。
B.disturb
C.weD.damage
【答案】B
【解析】根据空前的“We asked if we culd slip away in the mrning”可知,作者一家打算早晨悄悄地走,以免打扰(disturb)他们。故选B项。
B.turists
C.strangersD.passengers
【答案】A
【解析】根据下文的“we were their guests”可知,琳达一家人认为作者一家是他们的客人,所以一定要和他们一起吃早餐。故选A项。
B.driving
C.leavingD.staying
【答案】C
【解析】根据语境可知,吃完早饭后,作者一家要离开了。故选C项。
B.payment
C.kindnessD.aplgies
【答案】B
【解析】根据下文内容可知,作者一家受到琳达一家人的热情款待,想付点报酬(payment)。故选B项。
B.warned
C.remindedD.insisted
【答案】D
【解析】根据语境可知,当作者的丈夫提出给他们报酬时,他们坚持说作者一家是他们的客人,不要报酬。insist意为“坚称”,符合语境。故选D项。
B.car
C.hmeD.cmpany
【答案】C
【解析】根据空后的t可知,作者一家也曾邀请他们来自己的家做客。故选C项。
B.stillC.evenD.ever
【答案】A
【解析】根据语境可知,很多年过去了,虽然作者与琳达一家已经失去了联系,但是作者从没有忘记过他们的善举。故选A项。
Ⅴ.语法填空
I climbed a high muntain during the rainy seasn.
I 1. (fly) t Nairbi in Kenya and spent several days there.At my htel in Nairbi I met the rest f the grup with whm I wuld spend the next week.We all travelled n the bus tgether fr 2. 8-hur jurney int Tanzania and then Arusha,a quiet twn.
After we arrived at ur htel in Arusha,we had dinner and a few drinks.Then we 3.(intrduce) t mre members including Taddeus Minja,the main guide,4.was very experienced—climbing Kilimanjar runs thrugh the generatins f 5.(he) family.
The next day the Lava Expeditins members checked if we had the crrect and enugh clthing fr ur expeditin n Kilimanjar.Only ne persn needed t bring 6.(many) clthes.
After that we set ff,7. (walk) in the rain thrugh the beauty f the rainfrest,all the way t the first camp.I was happy the next few days as the view was s wnderful and changed every day.I suffered a little during the trip and I felt s tired.But the members f Lava Expeditins prvided me with lts f encuragement,which was ne f the best 8.(memry).Finally we reached the tp f Kilimanjar in bright blue skies.
I felt excited abut climbing Kilimanjar and the feeling didn’t change during my trip.The fellw members f Lava Expeditins lked 9. me s well that I was 10.(deep) thankful fr their help.
【答案与解析】
【语篇解读】本文是一篇记叙文,作者记叙了自己登上乞力马扎罗山的经历。
1.flew 考查时态。本文描述的是发生在过去的动作,因此用一般过去时。
2.an 考查冠词。8-hur读音是以元音音素开头的,并且这里表示“一段8小时的旅程”,因此用an。
3.were intrduced 考查语态。“我们”是被介绍给别人的,因此用被动语态。
4.wh 考查关系代词。非限制性定语从句,先行词表示人,因此用wh。
5.his 考查代词。“他的家庭”用形容词性物主代词his。
6.mre 考查比较级。此处表示“更多的”,因此用mre。
7.walking 考查非谓语动词。动词-ing形式作伴随状语。
8.memries 考查名词复数。 “ne f+复数名词”表示“……之一”。
9.after 考查固定短语。lk after照顾,照料。
10.deeply 考查副词。副词修饰形容词thankful。
英语选择性必修 第一册Unit 1 Laugh out loud!测试题: 这是一份英语选择性必修 第一册Unit 1 Laugh out loud!测试题,共9页。试卷主要包含了Lking 考查非谓语动词,thanks 考查名词等内容,欢迎下载使用。
英语选择性必修 第一册Unit 2 Onwards and upwards同步测试题: 这是一份英语选择性必修 第一册Unit 2 Onwards and upwards同步测试题,共9页。
外研版 (2019)必修 第三册Unit 1 Knowing me, Knowing you达标测试: 这是一份外研版 (2019)必修 第三册Unit 1 Knowing me, Knowing you达标测试,共6页。试卷主要包含了decisin 考查名词等内容,欢迎下载使用。