![译林版高中英语必修第一册Unit 3分层跟踪检测1 Welcome to the unit & Reading含答案第1页](http://m.enxinlong.com/img-preview/3/4/15558488/0-1711849512497/0.jpg?x-oss-process=image/resize,w_794,m_lfit,g_center/sharpen,100)
![译林版高中英语必修第一册Unit 3分层跟踪检测1 Welcome to the unit & Reading含答案第2页](http://m.enxinlong.com/img-preview/3/4/15558488/0-1711849512522/1.jpg?x-oss-process=image/resize,w_794,m_lfit,g_center/sharpen,100)
![译林版高中英语必修第一册Unit 3分层跟踪检测1 Welcome to the unit & Reading含答案第3页](http://m.enxinlong.com/img-preview/3/4/15558488/0-1711849512542/2.jpg?x-oss-process=image/resize,w_794,m_lfit,g_center/sharpen,100)
所属成套资源:全套译林版高中英语必修第一册分层跟踪检测含答案
- 译林版高中英语必修第一册Unit 2分层跟踪检测2 Grammar and usage & Integrated skills含答案 试卷 0 次下载
- 译林版高中英语必修第一册Unit 2分层跟踪检测3 Extended reading,Project,Assessment & Further study含答案 试卷 0 次下载
- 译林版高中英语必修第一册Unit 3分层跟踪检测2 Grammar and usage & Integrated skills含答案 试卷 0 次下载
- 译林版高中英语必修第一册Unit 3分层跟踪检测3 Extended reading,Project,Assessment & Further study含答案 试卷 0 次下载
- 译林版高中英语必修第一册Unit 4分层跟踪检测1 Welcome to the unit & Reading含答案 试卷 0 次下载
高中英语牛津译林版 (2020)必修 第一册Unit 3 Getting along with others同步达标检测题
展开这是一份高中英语牛津译林版 (2020)必修 第一册Unit 3 Getting along with others同步达标检测题,共8页。
1.Thse tasks can be (definite) finished n time,if arranged prperly.
2. (frank),hard wrk desn’t necessarily lead t success.
3.The hliday (riginal) served as a traditinal celebratin f the discvery f America in 1492.
4.All acrss the cuntry, (recver) centers have begun building Healing Gardens.
5.I suggested he wrk ut a new plan but he didn’t (respnse) t it.
6.T ur satisfactin,the Disneyland will make up fr ur (lse).
7.I am beginning t feel awkward by my cmplete (ignre) f wrld histry.
8.He is the nly persn wh survived after the (explde).
9.He ften asked me whether the wrk was wrth (d).
10. yu are pr r rich,yu have t struggle fr success.
Ⅱ.选词填空
n the rcks,hang ut,ut f ne’s sight,pick up the pieces,make it,respnd t,at a lss,in the wrng,in any case,let g f
1.He me sn after receiving my letter.
2.When fear takes cntrl f the mind,mst f us will be and dn’t knw what t d.
3.At the railway statin,the mther waved gdbye t her daughter until the train was .
4.It suddenly came t her that she had been all alng.
5.Yu cannt live yur children’s lives fr them;yu can nly be there t when things g wrng.
6.Frank was very ill,and the dctrs didn’t think he’d .
7.Yu must the idea that t be single is t be unhappy and unfulfilled.
8.Having stayed indrs fr lng,she was eager t with friends.
9. ,if I culd d it again,I’d still make the same chice.
10.The cmpany has been since the internet bubble was explded.
Ⅲ.单句写作
1.任何你老师要求你做的事都值得被做好。(wrth)
Whatever yur teacher asks yu t d .
2.不管成功与否,我们确实已尽了最大努力。(whether)
,we can be sure that we did ur best.
3.我们很高兴看到一些公司充分利用了这些资源。(see的复合宾语)
We are glad t the resurces.
4.该是把他们的建议付诸实践的时候了。(it is/was time t d)
their suggestin int practice.
5.何时何地休带薪假还没有决定。
fr the n-salary hliday has nt been decided yet.
B级 能力素养提升练
Ⅳ.阅读理解
A
D yu want t explre the wild nature?If yu want t make yur appraching hliday mre adventurus,pay a visit t these natural parks,which are unlike any trip yu’ve ever taken befre.
Pensthrpe Natural Park
Pensthrpe Natural Park is a perfect gldmine fr anyne wh is lking fr smewhere t take the whle family in summer.The park was vted as England’s Best Large Attractin 2014&2015.The 700-acre wdland park has a mass f public places and ec-play areas fr kids.
Brads Natinal Park
Brads Natinal Park is ne f the tp attractins t England.Did yu knw the Brads are actually man-made?They were created by the flding f peat(煤泥) wrkings but ver the years have becme a prtected landscape.They prvide a hme fr mre than a quarter f Britain’s rare plants and wildlife.
RSPB Titchwell Marsh Nature Reserve
Lcated between tw beautiful villages,RSPB Titchwell Marsh is a real heaven fr bird lvers.Whether yu’re a bird-watcher r yu simply lve wildlife,yu’ll enjy getting clse t this area.Standing by freshwater and saltwater lakes,yu can expect t see huge grups f birds flying in all day lng.Yu can als chse watching hides t view wildlife in the distance.
Welney Wetland Centre
The UK’s leading wetland charity prvides ne f the best places in the area t view birds in their natural living places and learn mre abut wetlands.Cvering ver 1,300 acres f wetlands,it’s a perfect adventure-filled backyard.The centre ffers bird and wildlife watching hides,play areas and lts f walks.
1.If yu intend t take a family trip in summer,which ne will be a gd chice?
A.Brads Natinal Park.
B.Pensthrpe Natural Park.
C.Welney Wetland Centre.
D.RSPB Titchwell Marsh Nature Reserve.
2.What can yu d in Brads Natinal Park?
A.View mnkeys frm hides.
B.Visit the ec-play areas with kids.
C.Observe the rare plants and wildlife.
D.Learn mre abut the wetlands.
3.What d RSPB Titchwell Marsh Nature Reserve and Welney Wetland Centre have in cmmn?
A.They are bth man-made.
B.They are natural living places fr birds.
C.They are hme t the rarest wildlife in the wrld.
D.They are England’s best large attractins.
B
(2023黑龙江鸡西高一上期中)
Life affects friendships.As we grw,marry,fight in wars,mve acrss the cuntry r change jbs,ld friendships fall away and new nes cme.As lng as we live,the things arund us change,and as lng as things change,friendships are affected.
When we were children,we had best friends.N matter what happened we were still friends.We live ur lives and d what life calls fr us t d.Hwever,as we get lder,memries fade,faces blur,and even friends’ names frm childhd are frgtten.
D yu have a questin abut friendship?D yu wnder what t d with a friend wh is n lnger friendly?Perhaps yu will say that yu can’t cntrl thers.If smene wants t be yur friend,it is their chice.All yu can d is treat them well and d the best fr them when yu are with them.Then yu wish them well when they leave.
Yu can talk t ld timers and they will tell yu that life is full f jy and srrw,and that what bthers yu tday will ne day becme a memry and the pain will be gne.Senirs might tell yu that yu will learn mre as yu get lder.They will tell yu that friendships cme and friendships g.Smetimes when they g,it will hurt,but yu will be kay with it.It’s the way life wrks,after all.
4.What des the text tell us abut friendship?
A.It may change with time.
B.It affects ur life deeply.
C.It is easy t build a friendship.
D.It is wrng t frget a friend.
5.What des the underlined wrd “blur” in paragraph 2 prbably mean?
A.Get recgnized mre easily.
B.Becme less clear.
C.Turn less attractive.
D.Grw mre beautiful.
6.What may be the authr’s advice n friendship?
A.Make gd chices abut friends.
B.Stp ld friends frm leaving.
C.Learn t accept new friends.
D.Take gd care f friends.
7.What d ld timers and senirs have in cmmn?
A.They have a psitive attitude t life.
B.They believe friends hurt each ther.
C.They regard friendship as a treasure.
D.They stress the imprtance f memry.
答案:
Ⅰ 2.Frankly 3.riginally 4.recvery 5.respnd 6.lss 7.ignrance 8.explsin 9.ding 10.Whether
Ⅱ t 2.at a lss 3.ut f her sight 4.in the wrng 5.pick up the pieces 6.make it 7.let g f 8.hang ut 9.In any case 10.n the rcks
Ⅲ wrth ding well 2.Whether we’re successful r nt 3.see sme cmpanies make the mst f 4.It was time t put 5.When and where t g
Ⅳ.【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了几个值得参观的自然公园。
1.B 细节理解题。根据第一个小标题的内容“Pensthrpe Natural Park is a perfect gldmine fr anyne wh is lking fr smewhere t take the whle family in summer.”可知,如果全家想在夏天度假,就可以选择Pensthrpe Natural Park。故选B项。
2.C 细节理解题。根据第二个小标题的内容“They prvide a hme fr mre than a quarter f Britain’s rare plants and wildlife.”可知,在Brads Natinal Park你能观察到珍稀动植物。故选C项。
3.B 细节理解题。根据第三个小标题的内容“RSPB Titchwell Marsh is a real heaven fr bird lvers”和第四个小标题的内容“The UK’s leading wetland charity prvides ne f the best places in the area t view birds in their natural living places and learn mre abut wetlands.”可知,这两个地方都是天然的鸟类生活地。故选B项。
【语篇导读】本文是一篇议论文。文章主要讲了随着时间的推移,友谊也会受到影响。想要维持好友谊就需要善待你的朋友。但是友谊来了,友谊去了,是时间规律使然,这就是生活。
4.A 细节理解题。根据文章第一段的“As lng as we live,the things arund us change,and as lng as things change,friendships are affected.”以及最后一段的“Senirs might tell yu that yu will learn mre as yu get lder.They will tell yu that friendships cme and friendships g.”可知,友谊可能随着时间而改变。故选A项。
5.B 词义猜测题。根据第二段的“Hwever,as we get lder,memries fade,faces blur,and even friends’ names frm childhd are frgtten.”可知,“memries fade,faces blur”都是由主谓结构构成的简单句,再结合“even friends’ names frm childhd are frgtten”可知,随着年龄的增长,记忆消失,面孔模糊,blur和前文fade语义相关,故这里的blur意为“使……模糊不清”,故选B项。
6.D 推理判断题。根据第三段的“All yu can d is treat them well and d the best fr them when yu are with them.Then yu wish them well when they leave.”可见,作者对友谊的建议是善待朋友。故选D项。
7.A 推理判断题。根据最后一段的“Yu can talk t ld timers and they will tell yu that life is full f jy and might tell yu that yu will learn mre as yu get lder.”可知,长辈们可能会告诉你,随着年龄的增长,你会学到更多的东西。有时友谊消失时会很痛,但你会好起来的,这就是生活。因此推断长辈们都有积极的生活态度。故选A项。
相关试卷
这是一份英语必修 第一册Unit 4 Looking good, feeling good同步练习题,共15页。
这是一份高中英语牛津译林版 (2020)必修 第一册Unit 4 Looking good feeling good测试题,共8页。