终身会员
搜索
    上传资料 赚现金

    广西专版2023_2024学年新教材高中英语Unit3FascinatingParks过关检测A卷新人教版选择性必修第一册

    立即下载
    加入资料篮
    广西专版2023_2024学年新教材高中英语Unit3FascinatingParks过关检测A卷新人教版选择性必修第一册第1页
    广西专版2023_2024学年新教材高中英语Unit3FascinatingParks过关检测A卷新人教版选择性必修第一册第2页
    广西专版2023_2024学年新教材高中英语Unit3FascinatingParks过关检测A卷新人教版选择性必修第一册第3页
    还剩9页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    英语人教版 (2019)Unit 3 Fascinating Parks同步训练题

    展开

    这是一份英语人教版 (2019)Unit 3 Fascinating Parks同步训练题,共12页。试卷主要包含了5分,满分37等内容,欢迎下载使用。


    第三单元过关检测(A卷)

    第一部分 听力

    第二部分 阅读(共两节,满分50分)

    第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)

    阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。

    A

    Set in historic studios overlooking the ocean in St Ives,Cornwall,the UK,our art classes attract many visitors and locals alike.Class sizes are small and our teams of tutors are professional artists with a passion for teaching.

    DiscoverPainting

    Tutor:Ilker Cinarel

    8-10 Jun,£285

    An introduction to using acrylics(丙烯酸颜料),a diverse and lively medium that moves at your pace.Learn to mix colour effectively with fun and active approaches on a variety of surfaces.Ideal for total beginners to the medium of acrylics,this course will give you the tips and tools you need to get started.Respond to the local landscape as well as still life set-ups in the studio.

    ElementalOcean

    Tutor:Amy Albright

    20-21 Jun,£215

    Use oils and acrylics to express the ever-changing moods and colours of the Atlantic Ocean,just outside our window.Learn layering techniques that cause depth and emotion in your paintings.Explore how you can convey the nature of the sea with its ever-changing moods and colours.

    LifeDrawing

    Tutor:Steve Dove

    1-5 Jun,£450

    Drawing from the figure is a classic,traditional skill and these tutored life drawing classes are ideal for those wanting to learn and improve.Don’t worry if you haven’t got your own drawing materials.Different tutors bring their own style of teaching and we have both male and female models.

    PaintingFlowersinOils

    Tutor:Gary Long

    14-17 Jun,£365

    Work from both seasons and flowers to establish a confident approach to working with oils,creating still life paintings that luxuriate in the richness of paints,colour and texture.Start with the subject that has attracted artists for centuries:a combination of seasons and flowers.

    21.In the Discover Painting class,participants    . 

    A.must have basic knowledge of painting

    B.can learn how to draw natural views with acrylics

    C.can learn how to create the colour they desire in oils

    D.can learn how to use acrylics and many other paints

    答案B

    解析细节理解题。根据DiscoverPainting部分中的Anintroductiontousingacrylics...Respondtothelocallandscape可知,DiscoverPainting课程教学员如何使用丙烯酸颜料……描绘当地的景观,即如何使用丙烯酸颜料画自然风景。

    22.What course will you take if you want to learn to draw a person?

    A.Life Drawing. 

    B.Elemental Ocean.

    C.Discover Painting. 

    D.Painting Flowers in Oils.

    答案A

    解析推理判断题。根据LifeDrawing部分可知,画人物是一项经典、传统的技能,这些辅导生活绘画类课堂非常适合那些想要在这方面学习和提高的学员。……我们有男模特和女模特。故如果你想要学习画人物,你可以参加LifeDrawing课堂。

    23.Where can you probably find this article?

    A.In a market survey. 

    B.In a journal about wildlife.

    C.On a website about famous painters. 

    D.On a website that introduces art courses.

    答案D

    解析文章出处题。通读全文可知,本文介绍了英国4个绘画课程。故你最有可能在介绍艺术(绘画)课程的网站上读到本文。

     

    B

    Driving on up to Yosemite with my family was exciting but nerve-racking(神经紧张的).I had never been to such an amazing national park before,yet I wasn’t the most athletic person,so I knew that I couldn’t stick through all the hiking up and down.It actually ended up being a fun and adventurous experience.

    The ride there was definitely long but worth it.As I woke up from my nap,I saw the beautiful scenery of the tall mountains and beautiful streams.The trails were made nicely for visitors.The waterfalls were breathtaking.Climbing up rocks was one of my favourite parts.Even though I fell a couple of times,I still had a lot of fun.The fact that my family and I spent so much time together trying to find out which route to take and what views to watch really brought us closer together.

    The great thing about nature is that,it’s just you,the views,and the people around you.There’s nothing there to bother you and it’s the best way to relax and enjoy yourself.Yosemite has 5 of the world’s highest waterfalls,and about 300 lakes.The structure of each mountain is incredible;it’s formed in ways that almost take your breath away.Some of them are of a deep dark colour with waterfalls forming;some are formed with spots of green peeking(窥探) out.It’s definitely something you wouldn’t want to miss.

    Yosemite isn’t the only great National Park but based on my experience,I highly recommend going out and enjoying nature with family and friends.It’s a great time to bond,laugh,and take in what Mother Nature offers.

    24.The author writes the first paragraph mainly to    . 

    A.introduce the topic of this passage

    B.offer an example to us

    C.tell us his future plan for hiking

    D.describe a national park

    答案A

    解析写作意图题。文章第一段第一句首先提到Yosemite,该段最后一句Itactuallyendedupbeingafunandadventurousexperience.”起到承上启下的作用,下文展开介绍作者此次去约塞米蒂国家公园游览的所见所闻。由此可推测,作者写第一段的目的是引出本文话题。故选A项。

    25.While climbing up rocks,the author was    . 

    A.nerve-racking      B.injured

    C.pleased D.worried

    答案C

    解析细节理解题。根据第二段中的Climbinguprockswasoneofmyfavouriteparts.EventhoughIfellacoupleoftimes,Istillhadalotoffun.”可知,攀岩是作者的最爱之一,尽管摔倒了好几次,但仍然很开心。故选C项。

    26.According to the passage,Yosemite    . 

    A.is crowded with visitors every day

    B.is the only great National Park

    C.is worth travelling to

    D.is nothing but a common destination

    答案C

    解析推理判断题。根据第二段第一句Theridetherewasdefinitelylongbutworthit.”及全文对约塞米蒂国家公园的美景描述和作者一家人从中得到的乐趣可知,该公园值得游览。故选C项。

    27.The author suggests that we    . 

    A.keep a good bond with other people

    B.visit Yosemite now and then

    C.try to protect the environment

    D.go out to enjoy the beauty of nature

    答案D

    解析细节理解题。根据最后一段第一句中的Ihighlyrecommendgoingoutandenjoyingnaturewithfamilyandfriends可知,作者建议我们多出去走走,以享受大自然之美。故选D项。

     

    C

    The Disneyland parks are full of amusements,but they are also small cities that deal with deliveries,rubbish,and groups of visitors.People need to move from one place to another;they have to refuel and relax.To meet these requirements,the parks are well-equipped in reality.For example,Disneyland Park in California has a reliable transport system.In Walt Disney World in Florida,dustbins are spaced 30 feet apart,and all of them are emptied through underground tubes.

    None of this happened by accident.Walt Disney first had his idea for a play land in 1937.He first imagined the park’s buildings in a small size.He spent years collecting ideas by visiting other places.He studied Beverly Park in Los Angeles,including rebuilt historic villages.He visited Colonial Williamsburg,where employees dressed up and walked around.Then he organised a team of engineers and designers to plan and build a small world he called Disneyland.Walt Disney had blueprints(蓝图)drawn up,and tried to get the permission to break ground(破土动工).

    In 1953,he bought some land in Anaheim.Some designers thought it was too far,but Disney went ahead.It was like building a new city.Pipes had to be fixed.Railway track had to be laid around.Disney chose the hub-and-spoke(轴辐式)street pattern that many cities have.“I want Disneyland to be a place where you can’t get lost, he said,Designers and architects also diagrammed(图解)the rides and made models,while artists painted the background.

    Finally in July 1955,the visitors came.If they picked up maps,they could see the results of years’ planning:the shops and restaurants,the square,and the streets.The magic city had finally jumped off the drawing board and come into real life.

    28.What does the author want to show about the Disneyland parks in the first paragraph?

    A.The convenient environment. 

    B.The amusing tourist attractions.

    C.The differences between the parks. 

    D.The visitors’ common requirements.

    答案A

    解析推理判断题。由第一段可知,作者想展示迪士尼乐园方便的环境。故选A项。

    29.Why did Walt Disney travel to different places including Beverly Park?

    A.To choose a place for construction. 

    B.To advertise his Disneyland Park.

    C.To experience American culture. 

    D.To get inspiration for his park.

    答案D

    解析推理判断题。由第二段中的Hespentyearscollectingideasbyvisitingotherplaces.HestudiedBeverlyParkinLosAngeles,includingrebuilthistoricvillages.”可知,沃尔特·迪士尼去BeverlyPark等不同的地方是为了寻找建设公园的灵感。故选D项。

    30.What kind of person is Walt Disney according to the passage?

    A.Confident but selfish. 

    B.Stubborn but kind-hearted.

    C.Considerate and determined. 

    D.Careful and hard-working.

    答案C

    解析推理判断题。由第二段中的Hespentyearscollectingideasbyvisitingotherplaces.HestudiedBeverlyParkinLosAngeles,includingrebuilthistoricvillages.”可知,沃尔特·迪士尼考虑很周全。由第三段中的Somedesignersthoughtitwastoofar,butDisneywentahead.”可知,沃尔特·迪士尼意志坚强。故选C项。

    31.What’s the best title of the text?

    A.It is worthwhile to build large parks

    B.Disneyland has been built like a brand-new city

    C.How a theme park was built in a big city of the USA

    D.Disneylanda famous park around the world

    答案B

    解析主旨大意题。通读全文可知,短文介绍了迪士尼乐园内部是如何被沃尔特·迪士尼设计和规划的。由最后一段的Themagiccityhadfinallyjumpedoffthedrawingboardandcomeintoreallife.”可知,短文的最佳标题为迪士尼乐园建得像一座崭新的城市。故选B项。

     

    D

    Sports can help you keep fit and get in touch with nature.However,whether you are on the mountains,in the waves,or on the grassland,you should be aware that your sport of choice might have great influence on the environment.

    Some sports are resource-hungry.Golf,as you may know,eats up not only large areas of countryside,but also tons of water.Besides,all sorts of chemicals and huge amounts of energy are used to keep its courses (球场) in good condition.This causes major environmental effects.For example,in the dry regions of Portugal and Spain,golf is often held responsible for serious water shortages in some local areas.

    There are many environment-friendly sports.Power walking is one of them that you could take up today.You don’t need any special equipment except a good pair of shoes;and you don’t have to worry about resources and your purse.Simple and free,power walking can also keep you fit.If you walk regularly,it will be good for your heart and bones.Experts say that 20 minutes of power walking daily can make you feel less anxious,sleep well and have better weight control.

    Whatever sport you take up,you can make it greener by using environment-friendly equipment and buying products made from recycled materials.But the final goal should be green gyms”.They are better replacements for traditional health clubs and modern sports centres.Members of green gyms play sports outdoors,in the countryside or other open spaces.There is no special requirement for you to start your membership.And best of all,it’s free.

    32.Which of the following is the author most probably in favour of?

    A.Cycling around a lake.

    B.Motor racing in the desert.

    C.Playing basketball in a gym.

    D.Swimming in a sports centre.

    答案A

    解析推理判断题。由第三段的Therearemanyenvironment-friendlysports.Powerwalkingisoneofthemthatyoucouldtakeuptoday.Youdon’tneedanyspecialequipmentexceptagoodpairofshoes;andyoudon’thavetoworryaboutresourcesandyourpurse.”可知,有许多环保运动。步行是你今天可以做的事情之一。除了一双好鞋子,你不需要任何特殊的设备;你不必担心它需要资源和多花钱。所以A选项骑自行车环湖不需要专门的设备和场地,也不污染环境。故判断出作者支持骑自行车环湖。故选A项。

    33.What do we know about golf from the passage?

    A.It is popular in Portugal and Spain.

    B.It causes water shortages around the world.

    C.It pollutes the earth with chemicals and wastes.

    D.It needs water and electricity to keep its courses green.

    答案D

    解析细节理解题。由第二段的Golf,asyoumayknow,eatsupnotonlylargeareasofcountryside,butalsotonsofwater.Besides,allsortsofchemicalsandhugeamountsofenergyareusedtokeepitscoursesingoodcondition.Thiscausesmajorenvironmentaleffects.”可知,高尔夫球运动不仅消耗大面积的农村土地,还会消耗大量的水。此外,各种各样的化学物质和大量的能量被用来维持球场的良好状况。这造成了重大的环境影响。所以高尔夫球场需要水和电来保持球场的绿色。故选D项。

    34.The author uses power walking as an example mainly because    . 

    A.it is an outdoor sport

    B.it improves our health

    C.it uses fewer resources

    D.it is recommended by experts

    答案C

    解析细节理解题。由第三段可知作者以竞走为例,主要是因为竞走消耗的资源较少。故选C项。

    35.Why did the author write the passage?

    A.To show us the function of major sports.

    B.To encourage us to go in for green sports.

    C.To discuss the major influence of popular sports.

    D.To introduce different types of environment-friendly sports.

    答案B

    解析推理判断题。由最后一段的Whateversportyoutakeup,youcanmakeitgreenerbyusingenvironment-friendlyequipmentandbuyingproductsmadefromrecycledmaterials.Butthefinalgoalshouldbe ‘greengyms’.Theyarebetterreplacementsfortraditionalhealthclubsandmodernsportscentres.”可知,无论你从事什么运动,你都可以通过使用环保设备和购买由回收材料制成的产品来让它更环保。但最终目标应该是绿色健身。它们是传统健身俱乐部和现代体育中心的更好替代品。所以判断出,作者写短文的目的是鼓励我们从事绿色运动。故选B项。

    第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)

    阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

    SavingMoneyonHolidayTravel

    The holiday season isn’t just about shopping and gifts. 36  However,holiday travel can get very expensive.Fortunately,the following tips will help you keep your travelling expense under control. 

    Plan ahead.The earlier you book your travel,from tickets to hotels,the easier it is to find good deals. 37  In fact,you should book travel one to three months in advance so that you have more opportunities to find the best deals. 

    Book your air travel on cheaper days.Travelling by air on Tuesdays and Wednesdays often costs less than travelling on Fridays and Sundays.During the holidays,though,it’s not just about a specific day of the week. 38  Days right before and after a holiday can be more expensive.If you don’t travel on Thanksgiving Day or Christmas Day,you might be able to find an even better deal. 

    Consider travelling overnight.Early-morning flights often cost less than those at more convenient time. 39  Depending on where you are going,and the ways of getting there,overnight travel can help you avoid a night in the hotel,as well as save your money on travel to your destination. 

     40  You can’t bring water or drink with you on the plane,but you can bring sandwiches and other food.When you’re on the road,you can buy food at local food stores to make your own meals. 

    A.Bring your own food.

    B.Consider cheap hotels that provide food.

    C.Besides,booking earlier can save your money.

    D.If you are flying,consider airports that are farther away.

    E.You also need to consider the days before and after the holiday.

    F.A great deal of travel also takes place during this time of year.

    G.Other choices include night trains and ships.

    答案36~40 FCEGA

    第三部分 语言运用(共两节,满分30分)

    第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)

    阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。

    Ciudad Perdida,Colombia’s Lost City is older than Machu Picchu(马丘比丘古城).There are no trains or buses allowing of easy travels to reach its ruins.The chance of getting there is merely  41  on foot:a tiring hike lasting several days nonstop. 

    Despite this,I couldn’t  42  the opportunity to visit Ciudad Perdida.Twelve other hikers and I went there in  43  with a licensed guide.The dirt path,which  44  through towering palms and dangling vines(藤蔓),proved  45  right from the start.It’s suggested that hikers have good physical  46 ,as the journey is difficult.Horses helped to carry basic  47  like food to the cottages where we would sleep.Along the way we also met the  48 .They have been left undisturbed for centuries and there’s a deep  49  between them and the land. 

    The next morning,we were off early to  50  the heat,but high temperatures and muscle pain had already  51  by the time we reached the final stage1,200 stone steps to  52 .Finally,my eyes rested on the splendid scene that had  53  the hard journey to Ciudad Perdida,after lifting my painful body up the long flight of stairs.The beautiful site below amazed me.While the return trip included  54  the mental barrier of having already achieved our goal,the experience is the one I would do again.It is the difficulty that makes the journey a more  55  one.Earned views are always better. 

    41.A.dangerous B.impressive

    C.identical D.available

    答案D

    解析到那里的机会只有徒步才能获得:一场持续数天不停歇的累人的徒步旅行。根据onfoot可推断,这个城市仅能步行到达,空格处是可获得的

    42.A.resist B.obtain

    C.promote D.employ

    答案A

    解析根据下文的TwelveotherhikersandIwentthere可知,尽管旅程会很累,但我还是抵御不了去佩尔迪达城的诱惑。

    43.A.comparison B.combination

    C.company D.communication

    答案C

    解析我和另外12名徒步旅行者在一位有执照的导游的陪同下去了那里。按照常理推断,导游陪伴我们旅行。incompanywith与……一起

    44.A.buried B.swung

    C.wound D.leaked

    答案C

    解析这条土路蜿蜒穿过高耸的棕榈树和悬挂的藤蔓,从一开始就证明有挑战性。根据空格前的Thedirtpath和下文throughtoweringpalmsanddanglingvines可知,小路应是蜿蜒向前。

    45.A.disappointing B.embarrassing

    C.challenging D.amazing

    答案C

    解析根据上文的throughtoweringpalmsanddanglingvines可知,小路蜿蜒穿过高耸的棕榈树和悬挂的藤蔓,步行旅行具有挑战性。

    46.A.character B.fitness

    C.independence D.confidence

    答案B

    解析有人建议,徒步旅行者应该身体健康,因为旅行是困难的。根据下文的asthejourneyisdifficult可知,旅程是困难的,因此徒步者应该身体素质好,因此空格处是健康

    47.A.equipment B.furniture

    C.possessions D.supplies

    答案D

    解析马帮助把比如食物之类的基本补给品运送到我们睡觉的小屋。根据likefood可知是指补给品。

    48.A.natives B.visitors

    C.guides D.drivers

    答案A

    解析在路上我们还遇到了当地人。根据常识可知,沿路最有可能遇到的是当地人,因为这是很少有人涉足的地方。

    49.A.conflict B.distance

    C.bond D.belief

    答案C

    解析根据上文的Theyhavebeenleftundisturbedforcenturies可知,他们已经几个世纪不受打扰,因此他们和土地之间有着深厚的联系。

    50.A.reduce B.avoid

    C.lower D.detect

    答案B

    解析根据上文的wereoffearly可知我们早出发是为了避免炎热。

    51.A.set in B.cut off

    C.watched out D.gave in

    答案A

    解析根据下文的bythetimewereachedthefinalstage可知,当我们到达最后一个阶段时,高温和肌肉疼痛已经开始了。

    52.A.cover B.catch

    C.display D.explore

    答案A

    解析1,200stonesteps可知,此处表示我们要走1,200个石头台阶。

    53.A.predicted B.convinced

    C.motivated D.evaluated

    答案C

    解析根据第二段的Despitethis,Icouldn’t   theopportunitytovisitCiudadPerdida可知,佩尔迪达城的景象激励我开始了这段艰苦的旅程。 

    54.A.overcoming B.memorizing

    C.observing D.witnessing

    答案A

    解析根据下文的thementalbarrierofhavingalreadyachievedourgoal和常理推断,回程包括克服已经实现目标的心理障碍。

    55.A.luxurious B.relevant

    C.flexible D.rewarding

    答案D

    解析根据下文的Earnedviewsarealwaysbetter可知,这次旅程因为困难而变得更有意义。

    第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)

    阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。

    Mount Wuyi is lying at the junction(交叉点) of Fujian and Jiangxi Provinces.It is among 56.        first group of China’s top tourist cities.In December 1999,Mount Wuyi 57.            (list) as the World’s natural and cultural heritage by the UNESCO. 

    With rich tourism 58.       (resource),Mount Wuyi is a famous tea centre in China.As early as the Western Zhou Dynasty,it was well-known 59.       a place of interest.It has a species-rich ecosystem,with 2,527 kinds of plant species 60.       about 5,000 species of wild animals.Mount Wuyi belongs to typical Danxia landform.Except for the 61.       (amaze) Danxia landform here,the Taoism culture and tea culture also attract tourists at home and abroad,62.      (especial) those coming from Singapore and Malaysia. 

    Mount Wuyi Scenic Area 63.     (be) quite large.Attractions in the mountain are dotted(点缀) and distance between each other is quite long.It is not recommended 64.            (visit) all the sites in the mountain,but to some main attractions.With the ticket,you can reach all the attractions 65.      (include) Heavenly Tour Peak,Wuyi Palace,Dahongpao Tea Trees,Water Curtain Cave,etc. 

    答案56.the 57.was listed 58.resources 59.as

    60.and 61.amazing 62.especially 63.is 64.to visit 65.including

    第四部分 写作(共两节,满分40分)

    第一节(满分15分)

    假定你是李华,得知当地为庆祝端午节要举办赛龙舟活动,你想邀请好友Louis一起报名参加,请给他写一封信。

    内容包括:

    1.写信目的;

    2.活动意义;

    3.赛前准备。

    注意:

    1.词数80左右,开头和结尾已给出,不计入总词数;

    2.可以适当增加细节,以使行文连贯。

    Dear Louis,

    _____________________________________________________________________________

    _____________________________________________________________________________

    _____________________________________________________________________________

    _____________________________________________________________________________

    _____________________________________________________________________________

    Looking forward to your active participation.

    Yours,

    Li Hua

    参考范文

    Dear Louis, 

    Learning that a meaningful race will be held in our community to celebrate the coming Dragon Boat Festival,I’m writing to invite you to sign up together.

    The dragon boat race is one of the most typical traditions of the Dragon Boat Festival.It is said that after the great patriotic poet Qu Yuan committed suicide in a river,people raced out in boats to get his body,which later became a custom of the festival.Now it’s a worldwide popular water sport and celebrating activity.To compete in the race,we’d better watch some videos in advance.

    Looking forward to your active participation. 

    Yours,

    Li Hua 

     

    第二节(满分25分)

    阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写词数应为150左右。

    Papa always wanted a cowboy to help on our farm.When I was born,he probably took one look at me and said,Send her back!OK,so I overstate a little.But I know he wishes I were a boy.He’s always calling me Joey instead of Josefina”.I’ve been riding in barrel races since about the time I started walking.But whenever I ask to help herd(放牧) the cows here on the farm,Papa always says,That’s men’s work.”

    On Saturday morning it rained cats and dogs.I flew into the kitchen when I smelled the delicious pork sausage.Papa had already finished eating and was putting on his rubber boots.Without a word,Papa walked out into the downpour and his face fell.“Is Papa mad at me?I asked Mama,who sat at the table drinking coffee.After filling my plate with eggs and sausage,I sat down beside her.

    Your father is worried about the cows,Mama explained.“Unless he can drive them to high ground,they might drown.He needs help.”“I’m pretty good on horses,I reminded her between bites.“I’ve got several cups to prove it.”She laughed,You know how Papa feels about young ladies driving cattle.”

    I did,but I decided to make an offer anyway.When he came to the stable(马厩),I was there waiting.“I could help if you’d only let me,I told him.He stood there for what seemed like an hour,and then said,Go get your raincoat,Joey.”

    It’s Josefina!I raced back into the house.Walking in my wide-brimmed hat and high-topped boots,I felt like a cowgirl.

    Fully equipped,Papa and I set off in the heavy rain.Papa rode on a big horse named Miguel and I on my small horse Isabella.We began calling the cows as soon as we reached the side of the river.Our horses made a noise every now and then as muddy water from the flooded stream tickled(使发痒) their bellies.

    Finally,wefoundthecowsbunchedupinalargebush. _____________________________

    _____________________________________________________________________________

    _____________________________________________________________________________

    _____________________________________________________________________________

    _____________________________________________________________________________

    Bythetimewegotbackhome,therainhadmostlygivenwaytodarkness. ____________

    _____________________________________________________________________________

    _____________________________________________________________________________

    _____________________________________________________________________________

    _____________________________________________________________________________

    参考范文

    Finally,wefoundthecowsbunchedupinalargebush.Papa and I rode back and forth behind them,yelling to drive them out of the bush.At last we got the cows out of the bush and herded them along a muddy road towards high ground.As Isabella waded across a deep stream,I felt cold water creeping into my boots and due to the heavy rain,I was nearly soaked to the skin.Grinning,Papa said,A true cowboy is tough,Joey.”“Cowgirl,I murmured.Finally,we succeeded in getting the cows to high ground,which took us all day.

    Bythetimewegotbackhome,therainhadmostlygivenwaytodarkness.We got off the horses and led them into the stable.After changing into dry clothes,we went to the stable again.Papa brushed the horses while I fed them.Papa said,You’re a good cowboy,Joey.”“Cowboy?Joey?I asked.Laughing,Papa picked me up.“My little cowgirl,Josefina,I’m so proud of you!A big smile spread over my face and I knew Papa really does love me,even though I’m not a cowboy.

     

    相关试卷

    高中英语人教版 (2019)选择性必修 第一册Unit 5 Working the Land一课一练:

    这是一份高中英语人教版 (2019)选择性必修 第一册Unit 5 Working the Land一课一练,共11页。试卷主要包含了5分,满分37,        B等内容,欢迎下载使用。

    人教版 (2019)选择性必修 第一册Unit 5 Working the Land练习题:

    这是一份人教版 (2019)选择性必修 第一册Unit 5 Working the Land练习题,共11页。试卷主要包含了5分,满分37等内容,欢迎下载使用。

    高中英语人教版 (2019)选择性必修 第一册Unit 4 Body Language同步训练题:

    这是一份高中英语人教版 (2019)选择性必修 第一册Unit 4 Body Language同步训练题,共11页。试卷主要包含了5分,满分37等内容,欢迎下载使用。

    • 精品推荐
    • 所属专辑
    • 课件
    • 教案
    • 试卷
    • 学案
    • 其他

    免费资料下载额度不足,请先充值

    每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

    今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

    充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

    提示

    您所在的“深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载 10 份资料 (今日还可下载 0 份),请取消部分资料后重试或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载10份资料,您的当日额度已用完,请明天再来,或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深圳市第一中学”云校通余额已不足,请提醒校管理员续费或选择从个人账户扣费下载。

    重新选择
    明天再来
    个人账户下载
    下载确认
    您当前为教习网VIP用户,下载已享8.5折优惠
    您当前为云校通用户,下载免费
    下载需要:
    本次下载:免费
    账户余额:0 学贝
    首次下载后60天内可免费重复下载
    立即下载
    即将下载:资料
    资料售价:学贝 账户剩余:学贝
    选择教习网的4大理由
    • 更专业
      地区版本全覆盖, 同步最新教材, 公开课⾸选;1200+名校合作, 5600+⼀线名师供稿
    • 更丰富
      涵盖课件/教案/试卷/素材等各种教学资源;900万+优选资源 ⽇更新5000+
    • 更便捷
      课件/教案/试卷配套, 打包下载;手机/电脑随时随地浏览;⽆⽔印, 下载即可⽤
    • 真低价
      超⾼性价⽐, 让优质资源普惠更多师⽣
    VIP权益介绍
    • 充值学贝下载 本单免费 90%的用户选择
    • 扫码直接下载
    元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
    您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      充值到账1学贝=0.1元
      0学贝
      本次充值学贝
      0学贝
      VIP充值赠送
      0学贝
      下载消耗
      0学贝
      资料原价
      100学贝
      VIP下载优惠
      0学贝
      0学贝
      下载后剩余学贝永久有效
      0学贝
      • 微信
      • 支付宝
      支付:¥
      元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
      您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      扫码支付0直接下载
      • 微信
      • 支付宝
      微信扫码支付
      充值学贝下载,立省60% 充值学贝下载,本次下载免费
        下载成功

        Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

        若下载不成功,可重新下载,或查看 资料下载帮助

        本资源来自成套资源

        更多精品资料

        正在打包资料,请稍候…

        预计需要约10秒钟,请勿关闭页面

        服务器繁忙,打包失败

        请联系右侧的在线客服解决

        单次下载文件已超2GB,请分批下载

        请单份下载或分批下载

        支付后60天内可免费重复下载

        我知道了
        正在提交订单
        欢迎来到教习网
        • 900万优选资源,让备课更轻松
        • 600万优选试题,支持自由组卷
        • 高质量可编辑,日均更新2000+
        • 百万教师选择,专业更值得信赖
        微信扫码注册
        qrcode
        二维码已过期
        刷新

        微信扫码,快速注册

        手机号注册
        手机号码

        手机号格式错误

        手机验证码 获取验证码

        手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

        设置密码

        6-20个字符,数字、字母或符号

        注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
        QQ注册
        手机号注册
        微信注册

        注册成功

        下载确认

        下载需要:0 张下载券

        账户可用:0 张下载券

        立即下载
        使用学贝下载
        账户可用下载券不足,请取消部分资料或者使用学贝继续下载 学贝支付

        如何免费获得下载券?

        加入教习网教师福利群,群内会不定期免费赠送下载券及各种教学资源, 立即入群

        即将下载

        广西专版2023_2024学年新教材高中英语Unit3FascinatingParks过关检测A卷新人教版选择性必修第一册
        该资料来自成套资源,打包下载更省心 该专辑正在参与特惠活动,低至4折起
        [共10份]
        浏览全套
          立即下载(共1份)
          返回
          顶部
          Baidu
          map