终身会员
搜索
    上传资料 赚现金
    Unit2 Looking into the future单元复习训练--人教版(2019)英语选择性必修第一册
    立即下载
    加入资料篮
    Unit2 Looking into the future单元复习训练--人教版(2019)英语选择性必修第一册01
    Unit2 Looking into the future单元复习训练--人教版(2019)英语选择性必修第一册02
    Unit2 Looking into the future单元复习训练--人教版(2019)英语选择性必修第一册03
    还剩7页未读, 继续阅读
    下载需要15学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    人教版 (2019)选择性必修 第一册Unit 2 Looking into the Future精品测试题

    展开
    这是一份人教版 (2019)选择性必修 第一册Unit 2 Looking into the Future精品测试题,共10页。

    Unit 2 Looking into the future单元复习训练               

    .单句填空

    1.If there were no     (automate) washing machines, people would have to wash their clothes by hand or with hand-operated machines. 

    2.His nationality isnt relevant     whether he is a good lawyer. 

    3.The writer     (emphasize) the importance of being completely honest with friends, and thats where I personally disagree. 

    4.His report was so exciting that it was    (constant) interrupted by applause. 

    5.None of the students in the class likes the professor,who is used to being     (criticize) of everything they do. 

    6.Doyle makes good use of many literary devices in his     (detect) novel to convey an impression of tension and mystery. 

    7.If possible, I will assign to you as little homework as I can, but it is     fantasy nowadays. 

    8.People have generally viewed personal growth as an external(外部的) result or product that can easily be     (identify) and measured. 

    9.In Western culture, theres a lot of pressure to fill up our schedules to seem important and socially     (integrate), so your daily activities might have some faults or unnecessary tasks that can be skipped or delayed. 

    10.Water was     (leak) through a hole in the roof. 

    .阅读理解

    In the near future, daily newspapers and monthly magazines will probably disappear. Electronic media(媒体) can provide the same information faster and cheaper. The Internet, together with laptops and mobile phones, makes it possible that almost everyone can at any time and in almost any place get some news for free or for few fees.

    Youll browse the computer newspapers or magazines just like turning on TV. An electronic voice will tell you stories about the latest events. Youll even get to choose the kind of voice you want to hear. Want more information on the brief story? A simple touch makes the whole text appear.

    There are the predictions from the experts working on the newspapers of the future. Imagined as part of home media and entertainment systems, computer newspapers and magazines would unite printed and broadcast news, offering information and analysing video images of news events.

    The continuing loss of readers will lead to a small number of advertisements in newspapers. It makes no sense to spend millions of dollars to print ads.

    With the development of technology, more and more electronic media have been created until now, but replacing the traditional newspapers and magazines has a long way to go, because the resistance to computer newspapers and magazines from journalism(新闻业) may be much stronger. Since it is such a cultural change, it may be not until the present journalists(新闻工作者), who arent used to it, die off that the newspaper industry is not considered as an industry any longer. Anyway, technology is making the traditional newspapers and magazines disappear gradually.

    (  )1.Computer newspapers and magazines have all the advantages EXCEPT that     . 

    A.you can choose the kind of voice you like to hear

    B.they are more expensive than traditional ones

    C.you can get more information from them easily

    D.you can easily store information for the future use

    (  )2.The underlined word “resistance” in the fifth paragraph probably means “    ”. 

    A.a thought which directs your action

    B.an idea which is different from others

    C.a force that helps you do something

    D.a force that acts to stop something happening

    (  )3.We can infer from the passage that     . 

    A.new things will replace the old ones in the future

    B.traditional newspapers and magazines will disappear soon

    C.all technological developments are very important

    D.traditional newspapers and magazines will be more popular

    (  )4.The author writes the article to     . 

    A.tell readers what newspapers and magazines are like in the future

    B.let people know the great development of the journalism

    C.prove newspapers and magazines are not welcomed any more

    D.say traditional newspapers and magazines are better than before

    .完形填空

    Joe Simpson and Simon Yates were the first people to climb the West Face of the Siula Grande in the Andes Mountains. They reached the top  1 , but on their way back conditions were very  2 .Joe fell and broke his leg. They both knew that if Simon  3  alone, he would probably get back safely. But Simon decided to risk his  4  and try to lower Joe down the mountain on a rope.  

    As they went down, the weather got worse. Then another  5  occurred. They couldnt see or hear each other and,  6 , Simon lowered his friend over the edge of a precipice(峭壁). It was  7  for Joe to climb back or for Simon to pull him up. Joes  8  was pulling Simon slowly towards the precipice.  9 , after more than an hour in the dark and the icy cold, Simon had to make a decision. In tears, he cut the rope. Joe  10  into a huge crevasse(裂缝) in the ice below. He had no food or water and he was in terrible pain. He couldnt walk, but he  11  to get out of the crevasse and started to  12  towards their camp, nearly ten kilometres away.  

    Simon had  13  the camp at the foot of the mountain. He thought that Joe must be  14 , but he didnt want to leave immediately. Three days later, in the middle of the night, he heard Joes voice. He couldnt  15  it. Joe was there, a few metres from their tent, still alive.  

    (  )1.A.hurriedly B.carefully

    C.instantly  D.successfully

    (  )2.A.difficult  B.stable

    C.special  D.normal

    (  )3.A.climbed  B.continued

    C.worked  D.rested

    (  )4.A.fortune  B.time

    C.health  D.life

    (  )5.A.damage  B.change

    C.trouble  D.storm

    (  )6.A.by mistake  B.by chance

    C.by choice  D.by design

    (  )7.A.unnecessary  B.practical

    C.important  D.impossible

    (  )8.A.height  B.weight

    C.strength  D.equipment

    (  )9.A.Casually  B.Patiently

    C.Finally  D.Quickly

    (  )10.A.jumped  B.fell

    C.escaped  D.backed

    (  )11.A.waited  B.planned

    C.managed  D.hoped

    (  )12.A.move B.run

    C.skate  D.march

    (  )13.A.headed for  B.travelled to

    C.left for  D.returned to

    (  )14.A.dead  B.hurt

    C.weak  D.late

    (  )15.A.find  B.make

    C.believe  D.accept

    .语法填空

    阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。

    Last year I won a prize in a competition. I 1.    (award) a journey to AD 3008. Worried about the journey, I was nervous and 2.    (certain) at first. Luckily, my friend and guide, Wang Ping, was very understanding and gave me some green tablets 3.    helped a lot. Well known for their expertise, his parents company,4.    (call) “Future Tours”, transported me safely into the future in a time capsule. 

    I can still remember 5.    moment when I lay relaxed in the comfortable seats after a calming drink as the capsule swung 6.    (gentle) sideways. During the journey, the air seemed thin as if 7.    (it) combination of gasses had little oxygen left. The new surroundings were difficult for me to tolerate, so Wang Ping suggested me putting on a mask which could make me feel much better. In no time, I was back on my feet again. 

    When 8.    (arrive) at a strange-looking house, I was shown by Wang Ping into a large,bright and clean room, whose wall was made 9.    trees. Later I found that their 10.    (leaf) provided the room with much-needed oxygen. After a while Wang Ping left. I had a brief meal and a hot bath. Exhausted, I slid into bed and fell fast asleep. 

     

     

     


    参考答案

    .1.automatic 2.to 3.emphasizes 4.constantly 5.critical 6.detective

    7.a 8.identified 9.integrated 10.leaking

    .【文章大意】 本文是一篇说明文。文章主要介绍了随着科技的发展,传统的报纸和杂志在逐渐退出历史舞台,电子媒体正在迅速发展,但是要取代传统的报纸和杂志还有很长的路要走。

    1.B 细节理解题。根据第一段 “The Internet, together with laptops and mobile phones, makes it possible that almost everyone can at any time and in almost any place get some news for free or for few fees.”可知因特网,连同笔记本电脑和手机,使得几乎每个人都可以在任何时候、任何地方获得一些免费或少量付费的新闻。由此可见,B项是错误的,故选B

    2.D 词义猜测题。根据最后一段“With the development of technology, more and more electronic media have been created until now, but replacing the traditional newspapers and magazines has a long way to go, because the resistance to computer newspapers and magazines from journalism(新闻业) may be much stronger.”可知随着技术的发展,到目前为止,越来越多的电子媒体被创造出来,但是取代传统的报纸和杂志还有很长的路要走,因为传统新闻业对计算机报纸和杂志的抵制可能要强烈得多。由此可见,D项符合语境,故选D

    3.A 推理判断题。根据最后一段 “Anyway, technology is making the traditional newspapers and magazines disappear gradually.”可知,无论如何,技术正在使传统的报纸和杂志逐渐消失。由此可见,新事物将来终究会取代旧事物,故选A

    4.B 推理判断题。根据整篇文章可知,本文主要介绍了随着科技的发展,传统的报纸和杂志在逐渐退出历史舞台,电子媒体正在迅速发展,但是要取代传统的报刊和杂志还有很长的路要走。由此可见B让人们知道新闻业的伟大发展符合题,故选B

    .【文章大意】 本文是一篇记叙文。文章讲述了英国登山家Joe Simpson和同伴Simon Yates攀登秘鲁境内安第斯山脉的Siula Grande峰时的遭遇。他们成功在西坡登顶,但是在下山时却遇到了困难,Joe腿部受伤,但是他们最终还是成功地活了下来。

    1.D 根据上文的“They reached the top…”可知,他们成功地(successfully)到达了山顶。故选D项。

    2.A 根据下文的“Joe fell and broke his leg.”可知,Joe摔了下来并摔断了他的腿,由此可知,在返回的路上,情况非常困难(difficult)。故选A项。stable稳定的;special特别的;normal正常的。

    3.B 上文提及Joe在下山的路上摔了下来并摔断了他的腿,由此可知,他们俩都知道如果Simon一个人继续(continued),他很可能会成功回去。

    4.D 在如此困难的情况下,Simon带上受伤的同伴继续下山是在冒着生命(life)的风险。故选D项。

    5.C 根据上文的“…the weather got worse. Then another…”以及下文的“They couldn’t see or hear each other…”可知,然后,另一个麻烦事(trouble)发生了。故选C项。

    6.A 根据上文的“They couldn’t see or hear each other and…”可知,因为他们彼此不能看到并听到对方,所以Simon误把他的朋友用绳子放到了峭壁上。短语by mistake错误地”,符合语境,故选A项。by chance意外地;by choice自愿;by design故意地,蓄意地。

    7.D 因为Joe受了伤,而又在峭壁上,所以对于Joe来说爬上来是不可能的(impossible),同样Simon也不可能把他拉上来。故选D项。unnecessary没有必要的;practical实际的;important重要的。

    8.B 上文提及Simon用绳子将Joe放下山去,又根据“…pulling Simon slowly towards the precipice.”可知,Joe的体重(weight)Simon慢慢地向峭壁拉去。故选B项。

    9.C 根据下文的“…after more than an hour in the dark and the icy cold, Simon had to…In tears, he cut the rope.”可知,最后(finally),在黑暗和寒冷中度过了一个多小时后,Simon不得不做出决定。故选C项。casually偶然地,无意地;patiently 耐心地;quickly 快速地。

    10.B 根据上文的“In tears, he cut the rope.”可知,Simon切断了绳子。由此可知,Joe掉进了下面冰的巨大的裂缝中。fall 意为落下,掉落”,符合语境,故选B项。jump跳起来;escape逃跑;back支持,后退。

    11.C 根据上文的“He couldn’t walk, but…”可知,他不能走,但他成功地从裂缝中出来了。manage 意为完成(困难的事),(在某一时间内)能办到”,符合语境,故选C项。

    12.A 根据上文的“He couldn’t walk…”可知,他不能走路,因此他从冰的裂缝中出来后,开始向着他们的营地移动(move)。故选A项。

    13.D 因为Simon自己继续下山的,所以可知他返回到(returned to)了山脚下的营地。故D项。head for……走去;travel to……旅行;leave for 离开前往。

    14.A 根据第二段中的“In tears, he cut the rope.”可知,Simon以为Joe一定死了(dead)。故选A项。

    15.C 上文提及Simon以为Joe一定死了,又根据下文的“Joe was there, a few metres from their tent, still alive.”可知,这里指Simon无法相信(believe)这件事。故选C项。

    .【文章大意】 本文是一篇记叙文。文章讲述了作者在一次竞赛中获奖,并有机会到公元3008年旅行的情况。

    1.was awarded 考查动词时态和语态。句子主语和award之间是被动关系,所以用被动语态,且描述的是过去的事情,所以用一般过去时,故填was awarded

    2.uncertain 考查词形转换。此处表示起初我很紧张,而且不确定。空处作表语,所以用形容词,故填uncertain

    3.which/that 考查定语从句。先行词为物,在定语从句中作主语,故填whichthat

    4.called 考查非谓语动词。call和它所修饰的名词company之间是被动关系,所以用过去分词作后置定语,故填called

    5.the 考查冠词。此处特指那个时刻”,所以用定冠词,故填the

    6.gently 考查词形转换。根据前面的动词swung,可知填副词修饰,故填gently

    7.its 考查形容词性物主代词。名词的前面应用形容词性物主代词修饰,故填its

    8.arriving 考查非谓语动词。句子主语Iarrive之间是主动关系,所以用现在分词作状语,故填arriving

    9.of 考查介词。这个房间的墙是由树制成的。be made of………制成(可以看出原材料),故填of

    10.leaves 考查名词复数。leaf为可数名词,这里应用复数,故填leaves

     

    相关试卷

    人教版 (2019)选择性必修 第一册Unit 2 Looking into the Future优秀课时练习: 这是一份人教版 (2019)选择性必修 第一册Unit 2 Looking into the Future优秀课时练习,共11页。

    2020-2021学年Unit 2 Looking into the Future精品复习练习题: 这是一份2020-2021学年Unit 2 Looking into the Future精品复习练习题,共13页。试卷主要包含了Yu dn’t write等内容,欢迎下载使用。

    高中英语人教版 (2019)选择性必修 第一册Unit 2 Looking into the Future优秀课后复习题: 这是一份高中英语人教版 (2019)选择性必修 第一册Unit 2 Looking into the Future优秀课后复习题,共11页。

    • 精品推荐
    • 所属专辑
    • 课件
    • 教案
    • 试卷
    • 学案
    • 其他

    免费资料下载额度不足,请先充值

    每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

    今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

    充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

    提示

    您所在的“深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载 10 份资料 (今日还可下载 0 份),请取消部分资料后重试或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载10份资料,您的当日额度已用完,请明天再来,或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深圳市第一中学”云校通余额已不足,请提醒校管理员续费或选择从个人账户扣费下载。

    重新选择
    明天再来
    个人账户下载
    下载确认
    您当前为教习网VIP用户,下载已享8.5折优惠
    您当前为云校通用户,下载免费
    下载需要:
    本次下载:免费
    账户余额:0 学贝
    首次下载后60天内可免费重复下载
    立即下载
    即将下载:资料
    资料售价:学贝 账户剩余:学贝
    选择教习网的4大理由
    • 更专业
      地区版本全覆盖, 同步最新教材, 公开课⾸选;1200+名校合作, 5600+⼀线名师供稿
    • 更丰富
      涵盖课件/教案/试卷/素材等各种教学资源;900万+优选资源 ⽇更新5000+
    • 更便捷
      课件/教案/试卷配套, 打包下载;手机/电脑随时随地浏览;⽆⽔印, 下载即可⽤
    • 真低价
      超⾼性价⽐, 让优质资源普惠更多师⽣
    VIP权益介绍
    • 充值学贝下载 本单免费 90%的用户选择
    • 扫码直接下载
    元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
    您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      充值到账1学贝=0.1元
      0学贝
      本次充值学贝
      0学贝
      VIP充值赠送
      0学贝
      下载消耗
      0学贝
      资料原价
      100学贝
      VIP下载优惠
      0学贝
      0学贝
      下载后剩余学贝永久有效
      0学贝
      • 微信
      • 支付宝
      支付:¥
      元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
      您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      扫码支付0直接下载
      • 微信
      • 支付宝
      微信扫码支付
      充值学贝下载,立省60% 充值学贝下载,本次下载免费
        下载成功

        Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

        若下载不成功,可重新下载,或查看 资料下载帮助

        本资源来自成套资源

        更多精品资料

        正在打包资料,请稍候…

        预计需要约10秒钟,请勿关闭页面

        服务器繁忙,打包失败

        请联系右侧的在线客服解决

        单次下载文件已超2GB,请分批下载

        请单份下载或分批下载

        支付后60天内可免费重复下载

        我知道了
        正在提交订单

        欢迎来到教习网

        • 900万优选资源,让备课更轻松
        • 600万优选试题,支持自由组卷
        • 高质量可编辑,日均更新2000+
        • 百万教师选择,专业更值得信赖
        微信扫码注册
        qrcode
        二维码已过期
        刷新

        微信扫码,快速注册

        还可免费领教师专享福利「樊登读书VIP」

        手机号注册
        手机号码

        手机号格式错误

        手机验证码 获取验证码

        手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

        设置密码

        6-20个字符,数字、字母或符号

        注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
        QQ注册
        手机号注册
        微信注册

        注册成功

        下载确认

        下载需要:0 张下载券

        账户可用:0 张下载券

        立即下载
        账户可用下载券不足,请取消部分资料或者使用学贝继续下载 学贝支付

        如何免费获得下载券?

        加入教习网教师福利群,群内会不定期免费赠送下载券及各种教学资源, 立即入群

        即将下载

        Unit2 Looking into the future单元复习训练--人教版(2019)英语选择性必修第一册
        该资料来自成套资源,打包下载更省心 该专辑正在参与特惠活动,低至4折起
        [共10份]
        浏览全套
          立即下载(共1份)
          返回
          顶部
          Baidu
          map