


- 2022秋新教材高中英语Unit6TheMediaPeriod2Lesson1FromPagetoScreen课时作业北师大版选择性必修第二册 试卷 1 次下载
- 2022秋新教材高中英语Unit6TheMediaPeriod3Lesson2QuestionsaboutMedia课时作业北师大版选择性必修第二册 试卷 0 次下载
- 2022秋新教材高中英语Unit6TheMediaPeriod5WritingWorkshop课时作业北师大版选择性必修第二册 试卷 0 次下载
- 2022秋新教材高中英语Unit6TheMediaPeriod6ViewingWorkshop-CheckYourProgress课时作业北师大版选择性必修第二册 试卷 0 次下载
- 2022秋新教材高中英语Unit6TheMedia单元测试北师大版选择性必修第二册 试卷 0 次下载
高中英语北师大版 (2019)选择性必修 第二册Lesson 3 The Advertising Game课堂检测
展开Ⅰ.单词拼写
1.There are three cnference rms each f which is equipped with a screen and audi __________ (视觉的) equipment.
2.Researches have shwn that smiling can lwer bld pressure, reduce stress and __________ (促进) happiness.
3.__________ (竞争性强的) peple want t be the best at everything.
4.I waited a lng time until a script came alng that I thught was __________ (真正地) funny.
5.Our cmpany is a __________ (赞助商) f the Olympics.
6.The huses in that __________ (社区) are expensive.
7.We shuld be able t sell the huse at a ________(利润).
8.A gd speaker is able t __________ (预料) an audience's needs.
9.Parents are respnsible fr the __________ (福利) f their children.
10.Intellectual prperty is a prduct f the mind that has __________ (商业的) value.
【答案】1.visual 2.bst 3.Cmpetitive
4.genuinely 5.spnsr 6.neighburhd
7.prfit 8.anticipate 9.welfare
10.cmmercial
Ⅱ.单句语法填空
1.Once when I was facing a decisin ________ invlved high risk, I went t a friend.
2.I like all the fur seasns, spring ________ particular.
3.Sciety is made up ________ peple f widely differing abilities.
4.I need t find sme mre __________ (spnsr) fr my bike ride t Brightn.
5.Nw yu are asked t make a pster ______________ (advertise) a sprting meeting.
6.In a wrd, t read the __________ (riginate) wrk is better than t see the film based n it.
7.In recent years, many ftball clubs have been run as business t make ________ prfit.
8.On receiving the call,the plice rushed t the scene __________ a traffic accident happened.
9.I ften wish I culd cmment __________ yur articles but I never have time.
10.__________ her parents' pinin, Mary is a lvely and bright girl.
【答案】1.that 2.in 3.f 4.spnsrs
5.t advertise 6.riginal 7.a 8.where
9.n 10.In
Ⅲ.完成句子
1.T tell yu the truth, I'm delighted __________________________ yur graduatin ceremny.
说实话,被邀请参加你的毕业典礼我感到非常高兴。
2.Yur mther tells me that yu started smking sme time ag and nw yu are finding ________________________________________________________________________.
你妈妈告诉我,你不久之前已经开始吸烟了,而且现在你觉得很难把它戒掉。
【答案】1.t be invited t
2.it difficult t give it up
提升练
Ⅰ.阅读理解
Children spend mre time messaging each ther n phnes and websites than talking in persn, a survey has revealed.Text messages and scial netwrking sites have becme the cmmn mde f yungsters aged 8 t 14.
A survey f mdern childhd fund that many yungsters are cnscius that they are spending t much time n their cmputers and enjy themselves the mst when playing utside.But the lure f electrnic prducts prves t strng fr a quarter, while a fifth say their parents dn't like them playing utside because they are wrried abut strangers and injuries.
The “iGeneratin reprt” suggested that yungsters are increasingly health-cnscius and skeptical f cmmercializatin, including gender-based labelling n tys and pp vides released by singers.Mre than half f thse questined care abut eating healthily and ne in 10 lectures their wn parents abut the fd they are eating r buying, 42 percent f thse questined wn a smart phne, with 36 percent admitting spending mre time cmmunicating with friends via instant messaging, such as texts r netwrking websites, than talking in persn.Only ne child in 100 said that being happy, having a lving family and being clever were taken as the mst crucial(决定性的) elements in their lives.
Cary Cper, the prfessr f rganisatinal psychlgy and health at Lancaster University, said scial media were cntributing t yungsters becming mre independent.They had a sense f individuality due t expsure t a range f media.
The survey fllws majr state-backed research which fund that yungsters are turning their back n drink, drugs and smking.It fund a dramatic drp in the number f secndary schl students trying and regularly using drugs, alchl and tbacc.Sme analysts said that thanks t the rise f scial media, millins f teenagers are spending their time at hme in their rms rather than ut n the streets.
( )1.Why can't 25 percent f the children get away frm electrnic prducts?
A.They are nt allwed t hang ut alne.
B.They are prtected frm strangers and injuries.
C.They enjy themselves mst when playing utside.
D.They can't resist the temptatin f the prducts.
( )2.The attitude f Cary Cper twards scial media is ________.
A.bjective B.negative
C.supprtive D.unclear
( )3.The last paragraph is written t shw________.
A.the benefits f scial media
B.the drp f taking drugs in yungsters
C.the expsure t a range f media
D.yungsters are becming mre cnscius
【语篇解读】本文介绍社交媒体对青少年的影响以及它的好处。
1.D 细节理解题。根据第二段最后一句中“But the lure f electrnic prducts prves t strng fr a quarter…”可知,25%的孩子抵制不了电子产品的诱惑。
2.C 观点意图题。根据倒数第二段“Cary Cper,the prfessr f rganizatinal psychlgy and health at Lancaster University, said scial media were cntributing t yungsters becming mre independent.They had a sense f individuality due t expsure t a range f media.”可知,Cary Cper对社交媒体是支持的。
3.A 推理判断题。根据最后一段,特别是“Sme analysts said that thanks t the rise f scial media,millins f teenagers are spending their time at hme in their rms rather than ut n the streets.”可知,本段叙述的是社交媒体的好处。
Ⅱ.完形填空
Chris Emch was a pretty unhappy guy.He __1__ years wrking as a plice fficer.After a career-ending injury, he'd pened a shp in Thusands Oaks, Califrnia, but the __2__ was struggling.And nly mnths befre a Scuba(潜水) trip, he'd been diagnsed with skin cancer and had endured a __3__ divrce.
In desperatin, Chris Emch __4__ in a grup Scuba trip t Indnesia.Abut 11 meters under water, he remved a brrwed earplug, causing damage t his ear drum.The injury frced Emch t __5__ the Scuba trip.He culd have __6__ and gne hme.Instead, the 41-year-ld man decided t have a lk arund the __7__ islands.S Emch hired a lcal __8__ named Fritz t shw him arund.He was attracted by the lcal attractive sights and unique cultures.But what affected Emch mst was his cnversatins with Fritz.
Fritz earned abut $140 a mnth, lived in a __10__ huse and tk n dd jbs t prvide fr his wife and sn.But Emch realised that Fritz was __11__.Emch tld Fritz that he wanted t see his family, s ff they went t Fritz's hme.Emch met Fritz's family members.He sipped sweet tea and chatted with them.They lked cntent thugh they were pr.
“I had everything I culd ever want and still __12__ all the time,” he said.“I realised hw happy my life was and hw __13__ I was t have the life I had been given.”
Frm that pint n, Emch had a new __14__ n life.“Things taste better and things smell better nw,” he said.He always tries t see the gd aspect in peple and he has becme cnfident and cheerful again.
“Travel truly __15__ my life,” he said.“Cmpared t wh I was a year ag, sme f my clsest friends dn't recgnise wh I am any mre.”
( ) B.wed
C.pretended D.spent
( ) B.affair
C.business D.matter
( ) B.smth
C.wnderful D.changeable
( ) B.jined
C.chewed D.educated
( ) ut fr B.give in t
C.put up with D.drp ut f
( ) up B.tk frm
C.left ut D.made sure
( ) B.surrunding
C.rising D.drpping
( ) B.fisherman
C.sailr D.guide
( ) B.frecast
C.implied D.affected
( ) B.big
C.shabby D.mdern
( ) B.pr
C.sad D.friendly
( ) B.chatted
C.struggled D.cmplained
( ) B.regretful
C.srry D.hpeful
( ) B.sense
C.view D.expressin
( ) B.ruined
C.enriched D.influenced
【语篇解读】本文为记叙文。遭受到一连串的挫折之后的埃姆什变得消沉,闷闷不乐。一次旅游彻底改变了他的人生态度,使他重新获得了自信和乐观。
1.D spend time in ding sth.意为“花费时间做某事”,此处是指“他当了几年警察”。
2.C 分析语境“he'd pened a shp”可知,此处是指“小店的生意不太好”,business “生意”符合语境。
3.A 根据单词divrce的意思为“离婚”,可知此处是指“后来,他又经历了一次痛苦的离婚”。
4.B 根据前面的内容可知,“他参加了(jined)潜水团体旅游”,故可判断这里指“水下约11米”。
5.D watch ut fr当心,留心;give in t屈服;put up with容忍,忍受; drp ut f退出。此处是指“受伤使埃姆什被迫退出了潜水之旅”。
6.A 由后文可知他没有回家,故此处意为:他本来可以收拾行李(packed up)回家(而没有回家),分析语境可知A符合题意。
7.B 根据语境可知他想看一看附近的岛屿。
8.D 由后面 “t shw him arund” 可知,他雇请了当地的一位导游(guide)。
9.D 根据前面的句意可知,他被迷人的风景和独特的文化所吸引了,但是影响(affected)他最深的是他与弗里茨的对话。因此D项符合文意。
10.C 由空格前后内容“Fritz earned abut $140 a mnth…and tk n dd jbs t prvide fr his wife and sn.”可推知,Fritz 薪水少,靠做零工来养活妻儿,可推断出他居住的条件不好,应当是住在一所破旧的(shabby)房子里。
11.A 由前文的转折连词but以及后文“They lked cntent thugh they were pr.”可推断出,他意识到弗里茨过得很幸福。
12.D 根据转折词still可知,此处是指“我已经拥有了我想要的一切,仍然一直抱怨(cmplain)”。
13.A 此处是指“过上这种幸福生活,我应该感到幸运(lucky)”。
14.C 根据语境可知,此处是指“从那时起,埃姆什对生活有了新的看法”。view 在此是“看法,观点”之意,符合语境。
15.A 根据上文的语境可知,埃姆什对生活的态度发生了变化,所以才说“旅行真正改变了我的生活”。
2021学年Lesson 1 From Page to Screen当堂达标检测题: 这是一份2021学年Lesson 1 From Page to Screen当堂达标检测题,共6页。
高中北师大版 (2019)Lesson 3 Understanding达标测试: 这是一份高中北师大版 (2019)Lesson 3 Understanding达标测试,共6页。
高中英语北师大版 (2019)选择性必修 第二册Lesson 2 The Objectives of Education课后复习题: 这是一份高中英语北师大版 (2019)选择性必修 第二册Lesson 2 The Objectives of Education课后复习题,共6页。