|试卷下载
终身会员
搜索
    上传资料 赚现金
    265,河南省焦作市博爱县第一中学2023-2024学年高一上学期1月期末英语试题
    立即下载
    加入资料篮
    265,河南省焦作市博爱县第一中学2023-2024学年高一上学期1月期末英语试题01
    265,河南省焦作市博爱县第一中学2023-2024学年高一上学期1月期末英语试题02
    265,河南省焦作市博爱县第一中学2023-2024学年高一上学期1月期末英语试题03
    还剩19页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    265,河南省焦作市博爱县第一中学2023-2024学年高一上学期1月期末英语试题

    展开
    这是一份265,河南省焦作市博爱县第一中学2023-2024学年高一上学期1月期末英语试题,共22页。

    考生注意:
    1. 答题前,考生务必用黑色签字笔将自己的姓名、准考证号、座位号在答题卡上填写清楚;
    2. 每小题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑,在试卷上作答无效;
    3. 考试结束后,请将本试卷和答题卡一并交回。
    第一部分 听力(共两节,满分30分)
    做题时,先将答案标在试卷上,录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。
    第一节(共5小题;每小题1. 5分,满分7. 5分)
    听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
    1. What did Kevin d yesterday?
    A. He went swimming.
    B. He cleaned up his huse.
    C. He talked with his grandparents.
    2. What can we learn abut Tm?
    A. He’s smart fr his age.
    B. He’s unwilling t study.
    C. He’s difficult t get alng with.
    3. What is the wman’s attitude t the man’s suggestin?
    A. Favrable. B. Tlerant. C. Negative.
    4. What is the prbable relatinship between the speakers?
    A. Strangers. B. Classmates. C. Relatives.
    5. What will Chris d next?
    A. Drink sme cffee.
    B. Watch the Wrld Cup.
    C. G t sleep. 您看到的资料都源自我们平台,20多万份最新小初高试卷,家威鑫 MXSJ663 免费下载 第二节(共15小题;每小题1. 5分,满分22. 5分)
    听下面5段对话或独白,每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
    听下段材料,回答下面小题。
    6. What are the speakers talking abut?
    A. Travel experiences.
    B. Vacatin plans.
    C. Favrite seasns.
    7. What des the man want t d?
    A. G t the beach.
    B. Find a summer jb.
    C. Mve t Washingtn.
    听下段材料,回答下面小题。
    8. Wh is arranging the meeting?
    A. Peter. B. David. C. Janet.
    9. When des the man prefer t have the meeting?
    A. This Wednesday. B. This Friday. C. Next Mnday.
    听下段材料,回答下面小题。
    10. Where did the speaker learn abut cllege?
    A. Frm the mvies. B. Frm her family. C. Frm the bks.
    11. What helped change the speaker’s attitude twards study?
    A. Her prfessr’s advice.
    B. Her graduate prgram.
    C. Her trip t Africa.
    12. Hw des the speaker feel when she talks abut her past experiences?
    A. Regretful. B. Relieved. C. Grateful.
    13. Wh is the speaker prbably talking t?
    A. Cnservatin wrkers.
    B. High schl students.
    C. Cllege teachers.
    听下段材料, 回答下面小题。
    14. What des the news say abut big nline spenders in the US?
    A. The number f them grws slwly.
    B. There are mre men than wmen.
    C. They make up half f all shppers.
    15. Hw much did Americans spend shpping nline last year?
    A. $453 billin. B. $990 billin. C. $1, 500 billin.
    16. What did Gerge buy nline last Sunday?
    A. An adventure nvel.
    B. A sftware package.
    C. A nte by Mark Twain.
    听下段材料,回答下面小题。
    17. What has Richard been ding?
    A. Visiting a museum.
    B. Watching TV.
    C. Studying.
    18. Why des Susan call Richard?
    A. T ask fr help. B. T give thanks. C. T make an appintment.
    19. What des Susan want t d?
    A. See an exhibitin.
    B. Buy a new cell phne.
    C. Take pictures f the snw.
    20. What will the speakers prbably d?
    A. G t a park. B. Play ftball. C. Attend a party.
    第二部分 阅读(共两节,满分50分)
    第一节(共15小题:每小题2. 5分,满分37. 5分)
    阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
    A
    The Best Free Turist Places in America
    Alaska: Anchrage Market and Festival
    Althugh Anchrage isn’t the capital f Alaska, it is the state’s largest city with the largest ppulatin. The Anchrage Market and Festival is pen and free f charge n weekends. Anchrage is at the beginning f the Tny Knwles Castal Trail, where walks can last between tw hurs and a half day.
    It’s free, f curse.
    Arkansas : Walmart Museum
    Lying in the nrthwest crner f Arkansas is Bentnville, which gave birth t a little mall yu may have heard f. It’s Walmart, ne f the biggest cmpanies in the wrld at present. It is free t visit the Walmart Museum, which attracts thusands f visitrs every year. And just utside the twn is the well-knwn Crystal Bridges Museum f American Art, which is als free.
    Cnnecticut: Yale University
    New Haven, Cnnecticut was the first place in the U.S. t ffer pizza t the hungry and the hmeless, including students f Yale University. While in New Haven yu can g n a tur f the campus (校园), where many beautiful buildings have existed fr a lng time. It’s the university where President Bushes, Bill and Hillary Clintn, jurnalist Bb Wdward, and Samuel F. B. Mrse studied.
    Kansas: Santa Fe Trail
    Western Kansas has very little light pllutin. S as yu travel alng, stp nce in a while and stare at the night sky. The Santa Fe Trail went thrugh Kansas and yu can still walk the lngest remaining distance f the rad just utside Ddge City.
    1. What may especially attract visitrs t Bentnville?
    A. The chance t find many interesting gds.
    B. The chance t get trained in a large cmpany.
    C. The chance t get smething free in Walmart.
    D The chance t get a gd knwledge f Walmart.
    2. What can peple d in New Haven?
    A. Make pizza with students f Yale.
    B. Appreciate ld buildings.
    C. Meet famus peple.
    D. Attend sme free classes.
    3. Which place is mre attractive t thse wh enjy the peaceful night sky?
    A. Kansas.B. Bentnville.C. Anchrage.D. New Haven.
    【答案】1. D 2. B 3. A
    【解析】
    【分析】这是一篇应用文。文章主要介绍了美国最好的免费旅游胜地的基本情况。
    【1题详解】
    细节理解题。根据Arkansas : Walmart Museum部分的“It is free t visit the Walmart Museum, which attracts thusands f visitrs every year.(沃尔玛博物馆是免费参观的,每年都会吸引成千上万的游客。)”可知,了解沃尔玛的机会可能会特别吸引游客到Bentnville。故选D。
    【2题详解】
    细节理解题。根据Cnnecticut: Yale University部分的“While in New Haven yu can g n a tur f the campus (校园), where many beautiful buildings have existed fr a lng time.(而在纽黑文,你可以去参观校园,那里有许多美丽的建筑已经存在了很长时间。)”可知,在New Haven你可以欣赏古老的建筑。故选B。
    【3题详解】
    细节理解题。根据Kansas: Santa Fe Trail部分的“Western Kansas has very little light pllutin. S as yu travel alng, stp nce in a while and stare at the night sky.(堪萨斯州西部几乎没有光污染。所以当你旅行的时候,偶尔停下来看看夜空。)”可知,Kansas对于那些喜欢宁静夜空的人来说,更有吸引力。故选A。
    B
    A number f peple hld a psitive attitude tward artificial intelligence’s ability t reshape educatin nwadays. Hwever many feel such claims are nt trustwrthy.
    Kentar Tyama, a prfessr at the University f Michigan Schl f Infrmatin, is ne f thse dubtful abut the idea f using AI in the classrm.
    Tyama mentined a situatin he came acrss while wrking in an after-schl prgram in digital literacy. He said,“In trying t teach students t use technlgy, the greatest difficulty in their learning was the technlgy itself.” As sn as he lked away frm the students, they wuld “very quickly find the mst fun games they culd find n the cmputer and start playing them”. That suggests the prblem with putting t much faith in AI fr teaching. “There is great ptential fr it t be a distractin,” he said.
    Tyama nce surveyed a large grup f peple abut their preference fr the fllwing educatinal scenaris (情景): a schl with n teachers but pwerful AI,ne with bad teachers and n cmputers, ne with bad teachers but strng cmputers, ne with gd teachers but n cmputers, ne with gd teachers and sme cmputers, r ne with great teachers and many cmputers. The result shwed that nbdy wuld send their children t a schl with pwerful AI but n teachers, r ne with bad teachers but strng cmputers. Tyama cncluded “Gd teachers are what matters; everything else is secndary cmpared t that.”
    Tyama is als cncerned that AI and technlgy may widen the gap between disadvantaged schls and wealthier schls. He said, “The best way t think abut technlgy is that it amplifies (放大) underlying frces. In the case f schls,well-resurced schls will find the best ways t use technlgy. But if yu’re in a schl district that is underfunded and parents are nt invlved, it desn’t make a difference hw gd the technlgy is, and it will nt turn that situatin arund.”
    When asked when schls shuld adpt AI, Tyama suggested that they shuld wait until the basics are in place, teachers want it, and the technlgy is prved t have psitive educatinal value.
    4. What des the underlined wrd “it” in Paragraph 3 prbably refer t?
    A. AI.B. Faith.C. Teaching.D. Cmputer.
    5. Why des the authr mentin the survey in Paragraph 4?
    A. T stress the key factr in educatin.
    B. T recmmend his favrite schl fr parents.
    C. T cmpare the differences between Al and teachers.
    D. T prve that preference fr schls varies amng peple.
    6. Which f the fllwing statements will Tyama prbably agree with?
    A. Pr parents are trubled by their mney prblems.
    B. AI may cmpletely change teaching and learning ne day.
    C. It is nt the right time t put AI t gd use in the classrm.
    D. Teachers and technlgy are equally imprtant t a schl.
    7. Where is the text prbably taken frm?
    A. A nvel.B. A reprt.C. A textbk.D. An annuncement.
    【答案】4. A 5. A 6. C 7. B
    【解析】
    【导语】这是一篇说明文。本文针对公众对人工智能在教育上的使用的态度,结合研究人员Tyama所做的调查所得出的结论,提到人工智能和技术在教育上的应用只有等到基础设施到位,教师需要它,而且这项技术被证明具有积极的教育价值的时候才可以应用。
    【4题详解】
    词句猜测题。根据第三段的“That suggests the prblem with putting t much faith in AI fr teaching. “There is great ptential fr it t be a distractin,” he said.(这表明,对人工智能教学过于信任存在问题。他说:“it很有可能分散(人们的)注意力。”)”可知,划线词it在此处指的就是AI,故选A。
    【5题详解】
    推理判断题。根据第四段中“The result shwed that nbdy wuld send their children t a schl with pwerful AI but n teachers, r ne with bad teachers but strng cmputers. Tyama cncluded “Gd teachers are what matters; everything else is secndary cmpared t that.”(结果表明,没有人会把自己的孩子送到一所拥有强大人工智能但没有老师的学校,或者一所拥有糟糕老师但强大计算机的学校。Tyama总结道:“好的老师才是最重要的;与此相比,其他一切都是次要的。”)”可知,Tyama的调查得出结论:好的老师在教育上是重要的。所以作者提到这个调查的目的是强调教育的关键因素。故选A。
    【6题详解】
    推理判断题。根据最后一段的“When asked when schls shuld adpt AI, Tyama suggested that they shuld wait until the basics are in place, teachers want it, and the technlgy is prved t have psitive educatinal value.(当被问及学校何时应该采用人工智能时,Tyama建议他们应该等到基础设施就绪,老师们需要它,而且这项技术被证明具有积极的教育价值。)”可知,Tyama可能会同意的是C选项“It is nt the right time t put AI t gd use in the classrm.(现在还不是在课堂上充分利用人工智能的时候。)”,故选C。
    【7题详解】
    推理判断题。根据第三段的“That suggests the prblem with putting t much faith in AI fr teaching. “There is great ptential fr it t be a distractin,” he said.(这表明,对人工智能教学过于信任存在问题。他说:“这很有可能分散人们的注意力。”)”和第四段的“The result shwed that nbdy wuld send their children t a schl with pwerful AI but n teachers, r ne with bad teachers but strng cmputers. Tyama cncluded “Gd teachers are what matters; everything else is secndary cmpared t that.”(结果表明,没有人会把自己的孩子送到一所拥有强大人工智能但没有老师的学校,或者一所拥有糟糕老师但强大计算机的学校。富山丰总结道:“好的老师才是最重要的;与此相比,其他一切都是次要的。”)”可知,本文针对公众对人工智能在教育上的使用的态度,结合研究人员Tyama所做的调查所得出的结论,提到人工智能和技术在教育上的应用只有等到基础设施到位,教师需要它,而且这项技术被证明具有积极的教育价值的时候才可以应用,因此本文可能来自于一篇报告,故选B。
    C
    I went with my husband t Ratan fr ur vacatin, a trpical island ff the nrth cast f Hnduras, where turists can swim with dlphins at Anthny’s Key Resrt.
    The Ratan dlphins are kept in a rped-ff pen(围栏). The cheapest “swim” with the dlphins csts $ 89. Kissing csts extra. The turists line up and, ne after anther, get phtgraphed while being “kissed” by a dlphin. The turist bends dwn a bit, the trainer lifts an arm, the dlphin cmes up and fr a few secnds hlds its bttlense t the turist’s face. The picture is ready fr purchase when the turists exit thrugh the gift shp.
    These turists must lve dlphins, but what kind f lve is that? At sea these highly intelligent creatures are always n the mve, traveling thusands f miles. They are cmplex scial creatures that need a lt f space t live in.
    Yet Teri Bltn, the head trainer at Anthny’s Key Resrt, defends the pen as a suitable habitat. “We feel this is the clsest t keeping things as natural as pssible”, she said. “Yu’re getting a windw int hw these animals really are.”
    The discussin abut this turist behavir can be fund n the Internet. Sme peple try t justify their desire, saying the fence f the pen is lw; the dlphins culd jump ver it if they wanted t, and therefre they’re staying in captivity(圈养)by free will. One cntributr t the discussin said, “Dlphins are scial creatures. Jumping ver the fence wuld mean leaving the females and their babies. Besides, by nw they are used t captivity with three meals a day. Jumping ver the fence wuld be like asking yu t jump ut f a spaceship alne nt Mars.”
    But visiting any institutin that keeps dlphins in captivity means supprting the cncept f captivity. It’s like wearing a fur cat and then justifying it by saying it’s OK because the animals are already dead.
    Remember that yu cannt buy lve, and if yu try t buy dlphin lve, yu hurt the nes yu lve. In fact, a dlphin’s kiss has nthing t d with lve, just as a dlphin’s smile has nthing t d with happiness. While many claim that dlphin encunters prvide healing(治疗))qualities and help yu t feel better, the ppsite is true fr the suppsed healers.
    8. Hw much des a turist pay fr a dlphin’s kiss?
    A. Mre than $ 89.B. Less than $ 89.
    C. As much as $ 89.D. It’s free f charge.
    9. What d sme peple n the Internet think f the pen fr dlphins?
    A. It’s like a prisn.B. It’s like a spaceship.
    C. It’s n fun fr the dlphins.D. It’s suitable fr the dlphins.
    10. What d the underlined “the suppsed healers” in the last paragraph refer t?
    A. Dlphin lvers.B. Unhealthy peple.
    C. Dlphins in the wild.D. Dlphins in captivity.
    11. Which f the fllwing is a suitable title fr the text?
    A. Are Dlphins As Smart As Humans?
    B. Swimming with Dlphins: Is It Lve r Nt?
    C. Dlphins—Creatures with Feelings
    D. Kissing—A New Way t Cmmunicate with Dlphins
    【答案】8. A 9. D 10. D 11. B
    【解析】
    【分析】这是一篇夹叙夹议文。文章主要作者通过观看被圈养的海豚后有感,就圈养海豚现象提出质疑,驳斥一些人士提出的圈养论,提出海豚和人们表现出亲密的互动并不代表海豚自己快乐以及对人们有爱。
    【8题详解】
    细节理解题。根据文章第二段“The cheapest “swim” with the dlphins csts $ 89. Kissing csts extra. ”(和海豚游泳最便宜要花费89美元,亲吻海豚要花费更多)可以推断,亲吻海豚花费超过89美元。故选A项。
    【9题详解】
    推理判断题。根据第五段“the dlphins culd jump ver it if they wanted t, and therefre they’re staying in captivity(圈养)by free will. ”(海豚们如不想被圈养可以跳过围栏出去,所以他们保持圈养是他们自由的意愿)和“Besides, by nw they are used t captivity with three meals a day. Jumping ver the fence wuld be like asking yu t jump ut f a spaceship alne nt Mars.”(而且,到现在他们已经适应于一日三餐的圈养,跳出围栏就像叫你独自跳出太空飞船去火星一样)可以推断,一些人已经认为这些海豚已经适应圈养而不愿意再回归大自然了。故选D项。
    【10题详解】
    词义猜测题。由文章最后一段“While many claim that dlphin encunters prvide healing qualities and help yu t feel better, the ppsite is true fr the suppsed healers.”(尽管很多人声称人类和海豚的邂逅能为人类提供疗养功效并帮助你感觉更好,对于这些所谓的治疗者来说,情况恰恰相反)可知,当人类寻求海豚治疗时,其实海豚才是受害者,它们更需治疗。所以the suppsed healers暗指被圈养的海豚。故选D项。
    【11题详解】
    主旨大意题。由文章第二段“These turists must lve dlphins, but what kind f lve is that? ”(这些游客肯定爱海豚,但这是那种爱?)可知,作者从第二段开始就人们和海豚轻吻游泳以及圈养海豚方面提出质疑,就这到底是对海豚的爱还是残害提出了讨论。B项“和海豚游泳:是不是爱?”可以作为本文的最佳标题。故选B项。
    D
    The driver wh cuts yu ff in traffic.The neighbrs wh dn't pick up after their dg.Situatins such as these get ur hearts racing and send ur stress levels skyrcketing.Anger isn't a pleasant feeling.Sme f us bttle up the emtin, while thers explde in a wild rage (狂怒).Bth habits d cnsiderable harm t ur bdies, ur minds, and ur relatinships.
    “Anger may fee1 uncmfrtable and a lt f peple think they have t get rid f their anger," says Patrick Keelan, a registered psychlgist in Calgary, Alberta.“But anger is an emtin built int us t signal that smething needs t be addressed.When we take ntice f that signal and actually wrestle with the prblem instead f turning a blind eye t it, we' re usually much better fr it.”
    Unfrtunately, many f us have been cnditined t keep ur emtins hidden.Increasingly,research is suggesting that this can have lng-term effects n ur health.Investigatrs at the University f Rchester nticed that peple wh cntain their emtins tend t live shrter lives.When we're angry, stress hrmnes are released, which can make us mre likely t develp a wide range f diseases, including diabetes, depressin, immune related cnditins.
    Is it better, then, t scream and hwl whenever smething makes yu mad? That's prbably the reasn why“rage rms" have ppped up in many American cities, where flks are invited t let steam ff by vilently smashing (打碎) stuff in a“safe" envirnment.Hwever, the research indicates that when peple display anger aggressively, it can actually increase the intensity f the anger -- and increase the likelihd f aggressive actins in the future.It desn't take much imaginatin t predict hw such behavir can affect yur relatinship with yur spuse, yur kids, r yur clleagues.It als hurts yur health.A large 2016 study at McMaster University fund that peple are mre than twice as likely t have a heart attack after an angry explsin.
    If we shuldn't bttle up ur angry feelings but aggressive behavir isn't healthy either, hw shuld we handle things that tick us f? It's the extreme highs and lws that cause the damage.If yu're able t apply techniques that smth ut sme f thse peaks and valleys, yu can have a gentler ride.
    12. What des the underlined phrase“bttle up" in paragraph 1 mean?
    A. Build up.
    B. Hld back.
    C. Let ff.
    D. Bring ut.
    13. What des Patrick Keelan think f anger?
    A. Uncmfrtable and avidable.
    B. Terrible and threatening.
    C. Cnfusing and cmplex.
    D. Nrmal and natural.
    14. What is the cnsequence f displaying anger aggressively?
    A. It leads t peple's depressin.
    B. It warns peple against vilence.
    C. It adds t peple's anger.
    D. It helps peple t calm dwn.
    15. What will be talked abut if the passage is cntinued?
    A. Pssible causes f anger.
    B. Tips n handling anger.
    C. Pssible harm f anger.
    D. Tips n aviding anger.
    【答案】12. B 13. D 14. C 15. B
    【解析】
    【分析】这是一篇说明文。文章客观地分析了生气对人的健康造成的影响。
    【12题详解】
    词句猜测题。根据第一段画线短语所在句子的让步状语从句“while thers explde in a wild rage (而其他人则勃然大怒)以及前一句“Anger isn't a pleasant feeling.”愤怒不是一种愉快的感觉。可知,有些人抑制住自己的情绪。推知“bttle up”的意思是“抑制,阻止”,B项“hld back”符合此意,故选B项。
    【13题详解】
    推理判断题。根据第二段Patrick Keelan所说的话“But anger is an emtin built int us t signal that smething needs t be addressed.When we take ntice f that signal and actually wrestle with the prblem instead f turning a blind eye t it, we' re usually much better fr it.(但愤怒是一种内在的情感,它会发出需要解决某些问题的信号。当我们注意到这些信号并实际解决问题而不是对其视而不见时,我们通常会做得更好。)由此判断出,他认为愤怒是正常且自然的,故选D项。
    【14题详解】
    细节理解题。根据第四段“Hwever, the research indicates that when peple display anger aggressively, it can actually increase the intensity f the anger -- and increase the likelihd f aggressive actins in the future.(然而,研究表明,当人们以攻击性的方式表达愤怒时,实际上会增加愤怒的强度——并增加未来采取攻击性行为的可能性。)可知以攻击性方式表达愤怒会增加一个人的愤怒。故选C项。
    【15题详解】
    推理判断题。根据最后一段提出问题“If we shuldn't bttle up ur angry feelings but aggressive behavir isn't healthy either, hw shuld we handle things that tick us f?(如果我们不应该抑制我们的愤怒情绪,但攻击性行为也不健康,我们应该如何处理让我们生气的事情?)结合最后一句“If yu're able t apply techniques that smth ut sme f thse peaks and valleys, yu can have a gentler ride.(如果你能运用一些技巧来消除一些高峰和低谷,你就能有一个温和的旅程。)可推知接下来的内容应该是关于如何处理愤怒的建议/技巧。故选B项。
    第二节(共5小题:每小题2. 5分,满分12. 5分)
    阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
    Ways T Maintain A Healthy Lifestyle
    There was a time when physical fitness alne was cnsidered imprtant in rder t maintain a healthy lifestyle.____16____ Here are sme ways t help yu fcus n bth.
    Keep a psitive attitude (态度) twards life.
    A healthy lifestyle is based n the principle f self-imprvement. Yur psitive attitude twards life will give yu the drive t perfrm the rest f the tasks easily. S put yur energy in whatever yu like. But if yu fail at it, learn t accept it. Psitivity is a state f mind. ____17____
    Exercise regularly.
    Yu will be a happy persn if yu are free f diseases. Exercising n a regular basis will help yu t stay fit.____18____ If yu want t build up muscles, then wrk ut n a daily basis. If yu d nt have the time t exercise every day, yu can limit yur days and increase yur wrkut time in this case.
    Maintain a healthy diet.
    ____19____Yur fd selectin must be wise. Include fruits and vegetables t yur fd chart. Cut dwn n sugar and salt. Yu shuld als keep an eye n yur daily calrie intake t avid vereating.
    ____20____
    The brain needs prper rest t perfrm fully. Lng-term sleeplessness can make yu less prductive and yu wuld nt be able t enjy a healthy lifestyle. Fllw a prper sleep rutine. This helps the bdy t wrk well during the day and sleep peacefully at night.
    A. Take a rest nw and then.
    B. Cmplete yur sleep cycle.
    C. It can als keep yu active and yung.
    D A balanced healthy diet is a key t gd health.
    E. Train yur mind t see nly the gd and frget the rest.
    F. Actually, listening t yur bdy and mind equally is imprtant.
    G. T maintain a healthy lifestyle, yu shuld keep a balance in everything.
    【答案】16. F 17. E 18. C 19. D 20. B
    【解析】
    【导语】这是一篇说明文。文章介绍了几个保持健康生活的方法。
    【16题详解】
    根据上文“There was a time when physical fitness alne was cnsidered imprtant in rder t maintain a healthy lifestyle.(曾经有一段时间,为了保持健康的生活方式,身体健康被认为是很重要的)”和下文“Here are sme ways t help yu fcus n bth.(这里有一些方法可以帮助你同时关注这两个方面)”可知,上文提到以前人们认为保持身体健康是保持健康生活的方式,后文提到有一些方法可以同时关注两方面。由此推知,空处提到了有利于保持健康生活方式的另一方面。F项“Actually, listening t yur bdy and mind equally is imprtant.(实际上,倾听你的身体和思想同样重要)”符合题意,als表明和上文的并列关系,“思想”即心理健康。故选F。
    【17题详解】
    空处位于段末应承接上文。根据上文“But if yu fail at it, learn t accept it. Psitivity is a state f mind.(但如果你失败了,要学会接受它。积极是一种心态)”可知,即使失败也要保持积极的心态。由此推知,空处应接续陈述与保持积极心态有关的内容。E项“Train yur mind t see nly the gd and frget the rest.(训练你的头脑只看到好的,忘记其他的)”符合题意,属于积极心态的范畴。故选E。
    【18题详解】
    根据上文“Exercising n a regular basis will help yu t stay fit.(定期锻炼有助于你保持健康)”和下文“If yu want t build up muscles, then wrk ut n a daily basis.(如果你想锻炼肌肉,那就每天锻炼)”可知,上文提到了定期锻炼,而下文提到了每天锻炼。由此推知,空处应承接上文,陈述与定期锻炼有关的内容。C项“It can als keep yu active and yung.(它还能让你保持活力和年轻)”符合题意,it指代上文提到的“Exercising n a regular basis”。故选C。
    【19题详解】
    根据小标题“Maintain a healthy diet.(保持健康的饮食)”可知,空处内容应与健康饮食有关。D项“A balanced healthy diet is a key t gd health.(均衡健康的饮食是健康的关键)”符合本段主旨。故选D。
    【20题详解】
    空处为本段小标题。根据下文“The brain needs prper rest t perfrm fully. Lng-term sleeplessness can make yu less prductive and yu wuld nt be able t enjy a healthy lifestyle. Fllw a prper sleep rutine. This helps the bdy t wrk well during the day and sleep peacefully at night.(大脑需要适当的休息才能充分发挥作用。长期失眠会降低你的工作效率,你将无法享受健康的生活方式。遵循适当的睡眠程序。这有助于身体白天工作良好,晚上睡得安稳)”可知,本段的建议是要有充足的睡眠,遵循适当的睡眠模式。B项“Cmplete yur sleep cycle.(完成你的睡眠周期)”可以作为本段的小标题。故选B。
    第三部分 语言运用 (共两节,满分30分)
    第一节 (共15小题;每小题1分,满分15分)
    阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。
    When I entered Berkeley, I hped t earn a schlarship. Having been a Straight-A student, I believed I culd ___21___ tugh subjects and really learn smething. One such curse was Wrld Literature given by Prfessr Jayne. I was extremely interested in the ideas he ___22___ in class.
    When I tk the first exam, I was ___23___ t find a 77,C-plus, n my test paper, fr English was my best subject. I went t Prfessr Jayne, wh listened t my arguments but remained ___24___ .
    I decided t try harder, althugh I didn't knw what that ___25___ because schl had always been easy fr me. I read the bks mre carefully, but gt anther 77. Again, I ___26___ with Prfessr Jayne. Again, he listened patiently but wuldn't change his mind.
    One mre test befre the final exam. One mre ___27___ t imprve my grade. S I redubled my effrts and, fr the first time, ___28___ the meaning f the wrd “thrugh”. But my ___29___ did n gd and everything went as befre.
    The last hurdle(障碍) was the final. N matter what ____30____ I gt, it wuldn't cancel three C-pluses. I might as well kiss the ____31____ gdbye.
    I stpped wrking hard. I felt I knew the curse material as well as I ever wuld. The night befre the final, I even ____32____ myself t a mvie. The next day I decided fr nce I'd have ____33____ with a test. A week later, I was surprised t find I gt an A.I hurried int Prfessr Jayne's ffice. He seemed t be expecting me. “If I gave yu the A as yu ____34____ , yu wuldn't cntinue t wrk as hard.”
    I stared at him, ____35____ that his analysis and strategy (策略) were crrect.I had wrked my head ff, as I had never dne befre.
    I was speechless when my curse grade arrived: A-plus. It was the nly A-plus given. The next year I received my schlarship. I've always remembered Prfessr Jayne's lessn: yu alne must set yur wn standard f excellence.
    21. A. takeB. discussC. cverD. get
    22. A. sughtB. presentedC. exchangedD. btained
    23. A. shckedB. wrriedC. scaredD. anxius
    24. A. unchangedB. unpleasantC. unfriendlyD. unmved
    25. A. reflectedB. meantC. imprvedD. affected
    26. A. quarreledB. reasnedC. bargainedD. chatted
    27. A. chiceB. stepC. chanceD. measure
    28. A. memrizedB. cnsideredC. acceptedD. learned
    29. A. ambitinB. cnfidenceC. effrtD. methd
    30. A. gradeB. answerC. lessnD. cmment
    31. A. schlarshipB. curseC. degreeD. subject
    32. A. helpedB. favredC. treatedD. relaxed
    33. A. funB. luckC. prblemsD. tricks
    34. A. valuedB. imaginedC. expectedD. welcmed
    35. A. rememberingB. guessingC. suppsingD. realizing
    【答案】21. A 22. B 23. A 24. D 25. B 26. B 27. C 28. D 29. C 30. A 31. A 32. C 33. A 34. C 35. D
    【解析】
    【导语】本文为一篇记叙文,讲述了作者一直都是班里的优等生,但进入伯克利后却连得三次C+,虽然心里不认同,但还是更加努力地学习,最后终于得到了理想的成绩。
    【21题详解】
    考查动词词义辨析。句意:由于一直是个优秀的学生,我相信我能够学习难学的课程并且真正学习到知识。A. take拿,带,学习;B. discuss讨论;C. cver覆盖;D. get得到。根据前文“Having been a Straight-A student,”可知,此处表示作者一直是优等生,因此相信自己能够学习难学的课程,故选A。
    【22题详解】
    考查动词词义辨析。句意:我对他上课时表达出的想法十分感兴趣。A. sught寻找;B. presented呈现;C. exchanged交换;D. btained获得。根据后文的“in class”可知,此处表示课上呈现的那些想法,故选B。
    【23题详解】
    考查形容词词义辨析。句意:第一次考试时,我很震惊我居然只有77分,C+,因为英语是我最擅长的科目。A. shcked吃惊的,震惊的;B. wrried担心的;C. scared害怕的;D. anxius着急的,焦虑的。根据后文“fr English was my best subject.”可知,此处表示作者擅长英语,却只得到了77分,因此很震惊,故选A。
    【24题详解】
    考查形容词词义辨析。句意:我跑去找教授,但是他听着我的争论,一动不动。A. unchanged未改变的;B. unpleasant不高兴的;C. unfriendly不友好的;D. unmved无动于衷的,不动摇的。根据后文的提示“Again, he listened patiently but wuldn't change his mind.”可知,此处指教授听着我的争论,无动于衷,不改变主语,故选D。
    【25题详解】
    考查动词词义辨析。句意:我决定要更加努力,尽管我不知道那意味着什么,因为学校对我来说总是很简单的事。A. reflected反射,反应;B. meant意味着;C. imprved提高,提升;D. affected影响。根据后文“because schl had always been easy fr me.”可知,此处表示作者学校很容易,因此不知道更加努力意味着什么,故选B。
    【26题详解】
    考查动词词义辨析。句意:我再一次找教授理论。A. quarreled争吵;B. reasned理论;C. bargained讨价还价;D. chatted聊天。根据后文“Again, he listened patiently but wuldn't change his mind.”可知,此处表示作者去找教授理论,故选B。
    【27题详解】
    考查名词词义辨析。句意:多了一次提高分数的机会。A. chice选择;B. step步;C. chance机会;D. measure措施。根据前文“One mre test befre the final exam.”可知,此处表示期末考试前多了一次考试,作者也就多了一次提高分数的机会,故选C。
    【28题详解】
    考查动词词义辨析。句意:因此我加倍努力,第一次理解到了“彻底的”意义。A. memrized记住;B. cnsidered考虑;C. accepted接受;D. learned学到,理解到。根据前文“I decided t try harder, althugh I didn't knw what that ___5___ because schl had always been easy fr me.”可知,之前作者不懂得努力的意思,但这一次却理解到了彻底努力的意思,故选D。
    【29题详解】
    考查名词词义辨析。句意:但是我的努力却没有结果,一切都回到了原点。A. ambitin抱负;B. cnfidence信心;C. effrt努力;D. methd方法。根据前文“decided t try harder,redubled my effrts”可知,作者努力了,却没有得到相应的结果,故选C。
    【30题详解】
    考查名词词义辨析。句意:无论我获得什么分数,也无法取消之前的三次C+。A. grade分数;B. answer答案;C. lessn课程,教训;D. cmment评论。根据后文的“it wuldn't cancel three C-pluses.”可知,此处表示无论获得什么分数,故选A。
    【31题详解】
    考查名词词义辨析。句意:与奖学金也无缘了。A. schlarship奖学金;B. curse课程;C. degree等级;D. subject科目。根据前文“it wuldn't cancel three C-pluses.”可知,作者三次成绩都是C+,故与奖学金无缘了,故选A。
    【32题详解】
    考查动词词义辨析。句意:在考试前一晚,我甚至去看了场电影。A. helped帮助;B. favred喜欢;C. treated款待;D. relaxed使放松。根据前文“I might as well kiss the ___11___ gdbye.”可知,此处表示作者认为无法得到奖学金了,因此没有了压力,在考试前一晚去看了电影,故选C。
    【33题详解】
    考查名词词义辨析。句意:第二天,我决定,就这一次,轻松对待这次考试。A. fun乐趣,轻松;B. luck运气;C. prblems问题;D. tricks诡计。根据前文“I might as well kiss the ___11___ gdbye.” 可知,此处表示作者认为无法得到奖学金了,因此没有了压力,故要轻松对待这次考试,故选A。
    【34题详解】
    考查动词词义辨析。句意:如果我给你你所希望的A,那么你就不会那样努力学习了。A. valued重视,看重;B. imagined想象;C. expected期望;D. welcmed欢迎。根据空前“the A as yu”可知,此处表示作者一直期盼的A,故选C。
    【35题详解】
    考查动词词义辨析。句意:我看着他,意识到他的分析和策略是正确的。A. remembering记住;B. guessing猜想;C. suppse假设;D. realizing意识到。根据前文“He seemed t be expecting me. “If I gave yu the A as yu ___14___ , yu wuldn't cntinue t wrk as hard.””可知,此处表示教授说明了他的理由,我也意识到他是正确的,故选D。
    第二节(共10小题;每小题1. 5分,满分15分)
    阅读下面短文,在空白处填入一个适当的单词或括号内单词的正确形式。
    There are tw kinds f parents in mdern America: The Carpenter and the Gardener. The “carpenter” thinks that his r her child can ____36____ (shape). That is t say that if yu just d the right things, get the right skills, read the right bks, yu can turn yur child ____37____ a particular kind f adult.
    The “Gardener”, hwever, is seldm cncerned abut ____38____ (cntrl) what the child will becme and instead prvides a prtected space ____39____ (explre). The style is all abut creating a rich, but active ecsystem.
    A prfessr said, “Many parents are carpenters, and ____40____ is really necessary fr them t bring up children.” She spent decades researching children’s develpment and ____41____(find) that parents ften fcused t much n what their children wuld be as adults. The harm is that parents and their ffspring (子女) may becme ____42____ (anxiety), tense r unhappy.
    “We are s cncerned abut ur children ____43____ we think have difficulty mastering their wn future that we are unwilling t allw them t ____44____ (free) explre the wrld,” she said. The truth is that the _____45_____ (little) parents wrry abut utcmes, the better their children may live in life.
    【答案】36. be shaped
    37. int 38. cntrlling
    39. t explre
    40. it 41. fund
    42. anxius
    43. wh 44. freely
    45. less
    【解析】
    【导语】本文是一篇说明文。文章讲述在现代美国有两种父母:木匠和园丁。并且讲述两种父母的特点,最后告诉我们父母越不担心结果,他们的孩子在生活中就会过得越好。
    【36题详解】
    考查被动语态。句意:“木匠”认为他或她的孩子是可以被塑造的。分析可知,设空处为谓语动词,接在情态动词后,应用动词原形,主语和谓语之间是被动关系,故填be shaped。
    【37题详解】
    考查固定短语。句意:也就是说,如果你做了正确的事情,掌握了正确的技能,读了正确的书,你就能把你的孩子变成一种特定的成年人。短语,意为“将……变成”,符合语境,故填int。
    【38题详解】
    考查动名词。句意:然而,“园丁”很少关心控制孩子将成为什么,而是提供一个受保护的空间来探索。设空处接在介词后,应用动名词作宾语,故填cntrlling。
    【39题详解】
    考查不定式。句意同上。设空处修饰名词space,表将来,应用不定式作定语,故填t explre。
    【40题详解】
    考查代词。句意:一位教授说:“很多父母都是木匠,他们真的必须抚养孩子。”it is+adj.+t d“做某事是……的”,设空处为形式主语,代替后面的不定式,故填it。
    【41题详解】
    考查时态。句意:她花了几十年的时间研究儿童的发展,发现父母往往过于关注孩子长大后会是什么样子。设空处为谓语动词,根据上文spent可知是一般过去时,故填fund。
    【42题详解】
    考查形容词。句意:危害是父母和他们的后代可能会变得焦虑、紧张或不快乐。设空处接在系动词becme后,应用形容词作表语,故填anxius。
    【43题详解】
    考查定语从句。句意:“我们太关心我们的孩子了,我们认为他们很难掌控自己的未来,所以我们不愿意让他们自由地探索世界,”她说。分析可知设空处引导限制性定语从句,指代先行词children,关系代词在从句中作主语,指人,一般用wh,故填wh。
    【44题详解】
    考查副词。句意同上。设空处修饰动词explre,应用副词作状语,故填freely。
    【45题详解】
    考查比较级。句意:事实是,父母越不担心结果,他们的孩子在生活中就会过得越好。The+比较级+比较级...,为固定句型,表示“越……,越……”,符合本句语境和句意,故填less。
    第四部分 写作(共两节,满分40分)
    第一节(满分15分)
    46. 假定你是高一学生李华,你美国笔友 Peter 对你的高中生活很感兴趣,想知道你高一上学期的情况和寒假的打算。请你给他写一封回信, 要点如下:
    1.介绍高一生活;
    2.寒假的打算;
    3.感谢关心,表达祝愿。
    注意: 1. 词数80左右;
    2. 可适当增加细节,以使行文连贯;
    3. 开头和结尾已给出,不计入总词数。
    _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    【答案】Dear Peter,
    It's great t hear that yu are interested in my high schl life. Nw, let me share with yu hw my first semester f high schl went.
    High schl has been quite challenging but als exciting. I’ve made new friends and we ften study tgether, which helps us vercme difficulties. As fr my plans fr the winter vacatin, I am lking frward t a relaxing break. I plan t spend quality time with my family, catch up n sme reading, and imprve my English skills by watching mvies and reading English bks.
    Thank yu s much fr yur care and cncern. I really appreciate it. I hpe everything is ging well fr yu t.
    Yurs,
    Li Hua
    【解析】
    【导语】本篇书面表达属于应用文。要求考生给美国笔友 Peter 写一封回信,介绍高一上学期的情况和寒假的打算。
    【详解】1.词汇积累
    感兴趣:be interested in→take interest in
    克服:vercme→get ver
    打算:plan t→intend t
    学期:semester→term
    2.句式拓展
    合并简单句
    原句:Thank yu s much fr yur care and cncern. I really appreciate it.
    拓展句:Thank yu s much fr yur care and cncern, which I really appreciate.
    【点睛】[高分句型1] It’s great t hear that yu are interested in my high schl life. (运用了that引导的宾语从句)
    [高分句型2] I’ve made new friends and we ften study tgether, which helps us vercme difficulties. (运用了which引导的非限制性定语从句)
    第二节(满分25分)
    47. 阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。
    Mr Brwn is a 40-year-ld man. He had a sn when he was thirty years ld. Hwever, when his sn was six years ld, he gt lst. Thugh Mr. Brwn lked fr him everywhere, he just culdn't find him. Mr.Brwn was extremely sad, but he didn't lse hpe. He went int business and was engaged in business deals arund the wrld in the hpe that he might find his sn smeday.
    One day, while he was having lunch at a restaurant. He saw a suitcase under his table. "Smene wh was eating here must have frgtten t take it with him," he said t himself. Thugh he didn't knw what was inside the suitcase, he thught it might be smething imprtant t its wner. Then he thught f his sn. In the past years after lsing his sn, he missed him s much that he ften had truble falling asleep at night. He knew the pain brught by lsing smething imprtant, s he decided t wait fr the wner.
    Hwever, after he finished his lunch, he saw n ne cme back fr it. Luckily, n ne came t him t ask him t pay the bill, s he decided t stay there. But several hurs later, a waitress came t him. "Sir, srry t disturb yu. But yu finished yur meal almst tw hurs ag. Have yu frgtten t take yur wallet? If s yu dn't have t pay tday," said the waitress. Mr. Brwn was a bit tuched hearing that. He immediately said, "N, I have my wallet with me. I'll pay immediately. It's just that smene has left his suitcase here. I'm waiting fr the wner. The waitress lked dwn and saw the suitcase by Mr. Brwn.
    "That' s very kind f yu. But I think I can help. I knw wh ate here befre yu. I'll call the man and ask him t cme back and get it," said the waitress.
    Paragraph 1:
    Mr. Brwn thught it was a gd idea and agreed.
    ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    Paragraph 2:
    The man then invited Mr. Brwn t his hme t have sme tea.
    ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    【答案】Paragraph 1:
    Mr. Brwn thught it was a gd idea and agreed. Then the waitress went t the receptin desk and made a phne call. Abut half an hur later, a man came t the restaurant. After making sure the suitcase belnged t that man, Mr. Brwn handed it t him. The man was very thankful, saying, “Thank yu s much. I received a phne call while I was eating here. I was tld my sn gt injured, s I left in a hurry and frgt t take my suitcase with me.”
    Paragraph 2:
    The man then invited Mr. Brwn t his hme t have sme tea. Mr. Brwn agreed. The tw talked while having tea in the man's hme. During their talk, the man learned that Mr. Brwn had a sn wh gt lst fur years ag. Surprised, the man mentined he had adpted a by fur years befre, and he led Mr. Brwn t the bedrm f the by. On seeing the by, Mr. Brwn recgnized he was his sn. He hugged him tightly and culdn't help crying.
    【解析】
    【分析】本文是记叙文。讲述了布朗先生在世界各地做生意,希望能找到走失的儿子。一天,他在餐厅捡到一只手提箱,几经波折,终于等到了失主,失主邀请布朗先生到家喝茶,结果布朗先生发现失主领养的孩子就是自己多年前走失的儿子。
    详解】1.段落续写:
    ①由第一段首句内容“布朗先生认为这是个好主意,同意了”可知,第一段可描写失主回到餐厅,向布朗先生表示感谢并解释原因。
    ②由第二段首句内容“那人于是邀请布朗先生到他家喝茶”可知,第二段可描写布朗先生到失主家中后发生的事情。
    2.续写线索:服务员联系失主——失主解释原因并邀请喝茶——两人谈及往事——父子团聚
    3.词汇激活
    行为类
    ①递给他:handed it t him/give it t him
    ②接到电话:received a phne call/get a phne call
    ③匆忙地:in a hurry/hurriedly
    情绪类
    ①感激:thankful/grateful
    ②惊讶的:surprised/shcked
    【点睛】[高分句型1]After making sure the suitcase belnged t that man, Mr. Brwn handed it t him.(运用了现在分词短语作时间状语和省略that的宾语从句 )
    [高分句型2]I received a phne call while I was eating here.(运用了while引导的时间状语从句)
    [高分句型3]Surprised, the man mentined he had adpted a by fur years befre, and he led Mr. Brwn t the bedrm f the by.(运用了形容词作伴随状语和省略that的宾 语从句)
    1-20 CBCAA BACBA BCBBA CBACA
    相关试卷

    河南省焦作市博爱县第一中学2023-2024学年高二下学期开学英语试题: 这是一份河南省焦作市博爱县第一中学2023-2024学年高二下学期开学英语试题,共22页。试卷主要包含了空处位于段末,应承接上文等内容,欢迎下载使用。

    河南省焦作市博爱县第一中学2023-2024学年高三下学期开学英语试题: 这是一份河南省焦作市博爱县第一中学2023-2024学年高三下学期开学英语试题,共18页。

    2023-2024学年河南省焦作市博爱县第一中学高三上学期9月月考英语试题含答案: 这是一份2023-2024学年河南省焦作市博爱县第一中学高三上学期9月月考英语试题含答案,文件包含河南省焦作市博爱县第一中学2023-2024学年高三上学期9月月考英语试题原卷版docx、河南省焦作市博爱县第一中学2023-2024学年高三上学期9月月考英语试题解析版docx等2份试卷配套教学资源,其中试卷共45页, 欢迎下载使用。

    免费资料下载额度不足,请先充值

    每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

    今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

    充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

    提示

    您所在的“深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载 10 份资料 (今日还可下载 0 份),请取消部分资料后重试或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载10份资料,您的当日额度已用完,请明天再来,或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深圳市第一中学”云校通余额已不足,请提醒校管理员续费或选择从个人账户扣费下载。

    重新选择
    明天再来
    个人账户下载
    下载确认
    您当前为教习网VIP用户,下载已享8.5折优惠
    您当前为云校通用户,下载免费
    下载需要:
    本次下载:免费
    账户余额:0 学贝
    首次下载后60天内可免费重复下载
    立即下载
    即将下载:资料
    资料售价:学贝 账户剩余:学贝
    选择教习网的4大理由
    • 更专业
      地区版本全覆盖, 同步最新教材, 公开课⾸选;1200+名校合作, 5600+⼀线名师供稿
    • 更丰富
      涵盖课件/教案/试卷/素材等各种教学资源;900万+优选资源 ⽇更新5000+
    • 更便捷
      课件/教案/试卷配套, 打包下载;手机/电脑随时随地浏览;⽆⽔印, 下载即可⽤
    • 真低价
      超⾼性价⽐, 让优质资源普惠更多师⽣
    VIP权益介绍
    • 充值学贝下载 本单免费 90%的用户选择
    • 扫码直接下载
    元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
    您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      充值到账1学贝=0.1元
      0学贝
      本次充值学贝
      0学贝
      VIP充值赠送
      0学贝
      下载消耗
      0学贝
      资料原价
      100学贝
      VIP下载优惠
      0学贝
      0学贝
      下载后剩余学贝永久有效
      0学贝
      • 微信
      • 支付宝
      支付:¥
      元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
      您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      扫码支付0直接下载
      • 微信
      • 支付宝
      微信扫码支付
      充值学贝下载,立省60% 充值学贝下载,本次下载免费
        下载成功

        Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

        若下载不成功,可重新下载,或查看 资料下载帮助

        本资源来自成套资源

        更多精品资料

        正在打包资料,请稍候…

        预计需要约10秒钟,请勿关闭页面

        服务器繁忙,打包失败

        请联系右侧的在线客服解决

        单次下载文件已超2GB,请分批下载

        请单份下载或分批下载

        支付后60天内可免费重复下载

        我知道了
        正在提交订单

        欢迎来到教习网

        • 900万优选资源,让备课更轻松
        • 600万优选试题,支持自由组卷
        • 高质量可编辑,日均更新2000+
        • 百万教师选择,专业更值得信赖
        微信扫码注册
        qrcode
        二维码已过期
        刷新

        微信扫码,快速注册

        手机号注册
        手机号码

        手机号格式错误

        手机验证码 获取验证码

        手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

        设置密码

        6-20个字符,数字、字母或符号

        注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
        QQ注册
        手机号注册
        微信注册

        注册成功

        下载确认

        下载需要:0 张下载券

        账户可用:0 张下载券

        立即下载
        使用学贝下载
        账户可用下载券不足,请取消部分资料或者使用学贝继续下载 学贝支付

        如何免费获得下载券?

        加入教习网教师福利群,群内会不定期免费赠送下载券及各种教学资源, 立即入群

        返回
        顶部
        Baidu
        map