|试卷下载
搜索
    上传资料 赚现金
    辽宁省辽阳市灯塔市2024-2025学年八年级上学期开学英语试题(解析版)
    立即下载
    加入资料篮
    辽宁省辽阳市灯塔市2024-2025学年八年级上学期开学英语试题(解析版)01
    辽宁省辽阳市灯塔市2024-2025学年八年级上学期开学英语试题(解析版)02
    辽宁省辽阳市灯塔市2024-2025学年八年级上学期开学英语试题(解析版)03
    还剩11页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    辽宁省辽阳市灯塔市2024-2025学年八年级上学期开学英语试题(解析版)

    展开
    这是一份辽宁省辽阳市灯塔市2024-2025学年八年级上学期开学英语试题(解析版),共14页。试卷主要包含了阅读理解,完形填空,语篇填空,阅读与表达,书面表达等内容,欢迎下载使用。

    考生注意:所有试题必须在答题卡指定区域内作答, 在本试卷上作答无效
    第一部分 选择题(共50分)
    一、阅读理解(共20小题, 每小题2分;满分40分)
    第一节 阅读下面语言材料, 从每题所给A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
    一.阅读理解(共4小题)
    Electrical Appliances (电器) n Sale
    1. What day may be the secnd day f the electrical appliances sales?
    A. Tuesday.B. Wednesday.C. Thursday.D. Friday.
    2. If a persn wants a rice cker, he may get ne at a price (价格) f ________ ff at mst.
    A. 20%B. 25%C. 30%D. 35%
    3. Which f the fllwing have the greatest special ffer?
    A. Hair dryers.B. Cmputers.C. DVD players.D. TVs.
    4. One may get a fridge which is $800 at ________ if he ges t the Clive Peeters Richmnd Stre n 13th, July, 2024.
    A. $800B. $640C. $600D. $560
    【答案】1. D 2. C 3. B 4. C
    【解析】
    【导语】本文主要介绍了为期四天的电器大减价活动。
    【1题详解】
    推理判断题。根据“4-day Sale at Clive Peeters Richmnd”以及“Time: Until this Sunday, 14th July, 2024”可知,电器大减价活动共四天,最后一天是周日,故第二天是周五。故选D。
    【2题详解】
    细节理解题。根据“Up t 30% ff (降价)●Cmputers●Cking appliances”可知烹饪用具最高降价30%。故选C。
    【3题详解】
    细节理解题。根据“Up t 30% ff (降价)●Cmputers”“Up t 25% ff ●Washing machines&Hair dryers ●Blue-ray players & DVD players”以及“Up t 20% ff TVs & Plasmas”可知电脑的折扣最多。故选B。
    【4题详解】
    细节理解题。根据“Time: Until this Sunday, 14th July, 2024”以及“Up t 25% ff ● Fridges”可知7月13号在活动期间,如果冰箱原价是800美元,活动期间可以降价25%,故共需800×(1-25%)=600。故选C。
    Never give up
    Jane was nt very interested in animals when she was a child. Then, ne day, her father gave her a ty chimpanzee. Frm that day n, she became really interested in animals.
    When she was a 16-year-ld schlgirl, Jane dreamed f a career studying wild animals in Africa.
    Jane’s mther said, “If yu really want smething, wrk hard and never give up. Then yu’ll find a way.”
    Jane’s mther was right. When she was 26, Jane travelled frm Britain t the muntains f East Africa. She studied chimpanzees. She watched the animals fr a lng time and they became her friends. Jane discvered that these animals greet ne anther with a kiss r hug, and make and use tls—just like humans d.
    Jane Gdall is nw well knwn all ver the wrld. She made her dreams cme true because she never gave up!
    5. Wh gave Jane a ty chimpanzee when she was a child?
    A. Her mum.
    B. Her dad.
    C. Her grandma.
    D. Her grandpa.
    6. What was Jane’s dream when she was 16 years ld?
    A. Studying small animals in Asia.
    B. Studying big animals in Eurpe.
    C. Studying wild animals in America.
    D. Studying wild animals in Africa.
    7. Hw did ne chimpanzee greet anther ne?
    A. With a kiss.
    B. With a hug.
    C. With a kiss r hug.
    D. With sme tls.
    8. Why did Jane make her dream cme true?
    A. Because she was a lvely student.
    B. Because she lved wild animals very much.
    C. Because she watched the wild animals fr a lng time and they became her friends.
    D. Because she never gave up.
    【答案】5. B 6. D 7. C 8. D
    【解析】
    【导语】本文主要讲述了简永不放弃实现梦想的故事。
    【5题详解】
    细节理解题。根据“her father gave her a ty chimpanzee”可知她的父亲给了她一只玩具黑猩猩。故选B。
    【6题详解】
    细节理解题。根据“When she was a 16-year-ld schlgirl, Jane dreamed f a career studying wild animals in Africa.”可知当她还是一名16岁的女学生时,简梦想着在非洲研究野生动物。故选D。
    【7题详解】
    细节理解题。根据“these animals greet ne anther with a kiss r hug,”可知这些动物以亲吻或拥抱的方式互相问候。故选C。
    【8题详解】
    细节理解题。根据“She made her dreams cme true because she never gave up!”可知她实现了梦想,因为她从未放弃。故选D。
    Dieg was lking at the ld guitar n the wall f his huse. The guitar had an ld stry. Dieg’s grandfather, Miguel, played it everywhere he went. His playing was s gd that peple came t listen when he played it
    Dieg knew this stry well. He wanted t be like his grandfather. S, he started t learn t play the guitar when he was little. After he grew up, he had his wn band. S, his grandfather gave him the guitar as a gift.
    Dieg’s grandfather saw hw sme stars smashed their guitars n the stage (舞台) during big rck shws. He didn’t like this. He thught peple shuld take care f their guitars.
    “Prmise me yu’ll never d this t ur guitar,” he said t Dieg.
    “Of curse,” said Dieg.
    Dieg was nw a big rck star. Once he brught this guitar n the stage and played beautiful sngs with it. All his family watched him and felt very happy. At the end f the shw, Dieg gt really excited and he lifted (举起) the guitar in the air. When everyne thught that he was ging t smash it n the stage, he slwly tk a bw.
    He always remembered his grandfather’s wrds, “If yu really lve rck, lve yur guitar, it is yur cmpanin (伙伴), nt just a thing.” Dieg kept his wrd. He shwed his lve fr rck music.
    9. Dieg start t learn the guitar ________.
    A. when he was yung
    B. after he grew up
    C. when he gt it as a gift
    D. after he jined a band
    10. What des the underlined wrd “smashed” mean in Paragraph 3?
    A. Played with smething carefully.
    B. Brke smething hard.
    C. Shwed ne’s care fr smething.
    D. Did sme cleaning.
    11 Dieg lifted the guitar in the air t ________.
    A. shw ff his guitar
    B. shw his excitement
    C. smash it n the stage
    D. take a bw quickly
    12. We knw ________ frm this passage.
    A. it’s imprtant t listen t ld men
    B. it’s easy t be a music star
    C. it’s necessary t take care f yur things
    D. it’s never t late t learn
    【答案】9. A 10. B 11. B 12. C
    【解析】
    【导语】本文讲述了Dieg的祖父告诉他吉他是伙伴,而不只是一个东西,不要在舞台上砸吉他。
    【9题详解】
    细节理解题。根据“S, he started t learn t play the guitar when he was little.”可知在很小的时候开始学习弹吉他,故选A。
    【10题详解】
    词句猜测题。根据“Dieg’s grandfather saw hw sme stars smashed their guitars n the stage (舞台) during big rck shws”以及“He thught peple shuld take care f their guitars.”可知是指一些音乐家会在舞台上砸吉他,因此“smashed”意为“重重地打坏东西”,故选B。
    【11题详解】
    细节理解题。根据“Dieg gt really excited and he lifted (举起) the guitar in the air”可知是为了展示他的兴奋,故选B。
    【12题详解】
    主旨大意题。本文讲述了Dieg的祖父告诉他吉他是伙伴,而不只是一个东西,不要在舞台上砸吉他。因此是告诉我们要照顾好我们的东西,故选C。
    Meet Sra, the cl mdel frm OpenAI. It can turn yur wrds int vides like magic (魔法)! Just tell Sra yur idea, and it will make a vide right befre yur eyes.
    Hw gd is it?
    Vides by Sra lk gd n bth big and small devices (设备), such as cmputers and smartphnes. Sra can als make scenes (场景) with lts f peple ding different things with clear details (细节). It als knws hw things shuld lk in real life.
    Why is it s gd?
    Sra lks at many vides and learns frm them by breaking (拆分) them int very small bits (片段). It uses these bits t make a new vide. The new vide is gray at first and very messy (乱糟糟的). Yu can’t tell what’s in it. Then, Sra fixes the vide until it lks gd. Sra als gets help frm ChatGPT. It turns the users’ shrt sentences int clear instructins (指令). This helps Sra make the vide just as yu asked.
    Is it gd enugh?
    Sra may find “busy” pictures hard t understand. Fr example, when a persn mves, things arund them change. In ne vide by Sra, a grandma blws the candle n a birthday cake, but the flame (火焰) desn’t mve. Sra may nt be able t tell “left” frm “right”.
    13. Sra is gd at ________.
    A. ding magic
    B. using cmputers
    C. making vides
    D. changing clrs
    14. Sra learns by ________.
    A. breaking vides int bits
    B. lking up bks abut making vides
    C. understanding lng instructins
    D. making peple d different things
    15. Hw des ChatGPT help Sra make vides?
    A. ChatGPT makes vides fr Sra.
    B. ChatGPT fixes the messy vides.
    C. ChatGPT helps Sra understand the instructins.
    D. ChatGPT teaches Sra hw t make use f pictures.
    16. A“busy”picture t Sra is a picture with ________.
    A. a change in peple’s feelings
    B. many mvements at a time
    C. smene busy at that time
    D. things in the real life
    【答案】13. C 14. A 15. C 16. B
    【解析】
    【导语】本文主要介绍了OpenAI的新模型Sra的相关内容。
    【13题详解】
    细节理解题。根据“It can turn yur wrds int vides like magic”可知它可以把话变成视频。故选C。
    【14题详解】
    细节理解题。根据“Sra lks at many vides and learns frm them by breaking (拆分) them int very small bits”可知它通过将视频分解成非常小的片段来从中学习。故选A。
    【15题详解】
    细节理解题。根据“Sra als gets help frm ChatGPT. It turns the users’ shrt sentences int clear instructins (指令). This helps Sra make the vide just as yu asked.”可知ChatGPT可以将用户的短句转换成清晰的指令,所以在Sra制作视频中ChatGPT能帮助其理解指令。故选C。
    【16题详解】
    细节理解题。根据“Sra may find ‘busy’ pictures hard t understand. Fr example, when a persn mves, things arund them change.”可知,“繁忙”的画面指当一个人移动时,周围的事物就会发生变化,即同时有很多动作。故选B。
    二.第二节
    阅读短文,从所给的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。其中有一个多余的选项。
    D yu think abut what yu want t d in the future? It’s smething I like t d. Still, a dream is nly a dream until yu write dwn a plan t make it happen. ____17____
    First, get a gd ntebk r cmputer t write dwn sme ntes. Make sure yu can keep it well.
    ____18____D yu want t becme a writer? Or maybe a dctr? It desn’t have t be a jb—it culd just be smething yu want t see happen. Maybe yu want t travel t 10 cuntries by the time yu turn 30 years ld. Whatever it is, write it dwn.
    Next, try t think f the steps (措施) yu need t take t make that dream happen. ____19____ S yu’d better try t find ut hw much mney yur dream needs.
    Finally, think f ways, like hw yu will make that mney. Mst yung peple need t take a part-time jb utside f schl t save up the mney they need. ____20____ Just remember, dn’t be afraid t try if a dream is expensive.
    A. But yu may have yur wn ways.
    B. A gd plan is best t make yur dreams cme true.
    C. I think gd dream cmes frm hard wrk.
    D. Then, think abut what dreams yu have fr the future.
    E. Usually, it takes mney t make ur dreams happen.
    【答案】17. B 18. D 19. E 20. A
    【解析】
    【导语】本文主要介绍了一个好的计划是实现梦想的最佳方式。
    【17题详解】
    根据“Still, a dream is nly a dream until yu write dwn a plan t make it happen.”可知,在你写下实现梦想的计划之前,梦想只是梦,所以计划很重要,选项B“一个好的计划是实现梦想的最佳方式”符合语境。故选B。
    【18题详解】
    根据第二段开头“First”和第四段“Next”以及第三段内容可知,空格处应该表示有句子结构的词,并且内容和梦想有关,选项D“然后,想想你未来的梦想”符合语境。故选D。
    【19题详解】
    根据“S yu’d better try t find ut hw much mney yur dream needs.”可知,空格处的内容和钱有关,选项E“通常,我们需要钱来实现我们的梦想。”符合语境。故选E。
    【20题详解】
    根据“Finally, think f ways”可知,此处是要想办法,选项A“但你可以有自己的方式”符合语境。故选A。
    二、完形填空(共10小题, 每小题1分;满分10分)
    阅读短文, 从A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。
    There are s many rules in my hme. Smetimes my mther says, “Dn’t be ____21____!” Then I have t stp playing the game and keep quiet. Every time I want t ____22____ ice-cream, my father always says, “N, Frank. It’s bad fr yu!” I think they are t ____23____. Why can’t I make sme rules fr them?
    My first rule is “Dn’t ____24____phnes t much!” My parents are tired after a day’s wrk, s they spend much time n their phnes t ____25____. But I think they can relax by talking with each ther abut ur life. It’s very ____26____ fr a family.
    The secnd rule is abut ur ____27____ n the weekend—ding smething tgether! Tday is Saturday. But nw my father is watching TV and my mther is ding the dishes in the ____28____. If we have this rule, we can g swimming, ride bikes r ____29____ g fr a walk in the park. It nt nly helps us keep healthy, but als makes us have fun tgether.
    I hpe (希望) that these rules can wrk in my family. If all f us ____30____ them, we can have a happy life. D yu think s, Dr. Lu?
    21. A. dirtyB. lateC. nisyD. afraid
    22. A. haveB. drawC. makeD. sell
    23. A. smartB. strictC. yungD. friendly
    24. A. useB. shwC. haveD. leave
    25. A. writeB. fightC. relaxD. exercise
    26. A. scaryB. bringC. surprisingD. imprtant
    27. A. wrkB. symblC. lifeD. study
    28. A. zB. kitchenC. libraryD. classrm
    29. A. justB. nwC. stillD. really
    30. A. seeB. readC. findD. fllw
    【答案】21. C 22. A 23. B 24. A 25. C 26. D 27. C 28. B 29. A 30. D
    【解析】
    【导语】本文主要介绍了作者为父母制定的家规。
    【21题详解】
    句意:不要吵闹!
    dirty脏的;late迟的;nisy吵闹的;afraid害怕的。根据“Then I have t stp playing the game and keep quiet”可知不要吵闹,保持安静。故选C。
    【22题详解】
    句意:每次我想吃冰淇淋的时候,我爸爸总是说。
    have有;draw画画;make制作;sell卖。根据“N, Frank. It’s bad fr yu”可知是吃冰淇淋,用动词have。故选A。
    23题详解】
    句意:我认为他们太严格了。
    smart聪明的;strict严格的;yung年轻的;friendly友好的。根据“Why can’t I make sme rules fr them”可知作者认为家里的规矩太严格了。故选B。
    【24题详解】
    句意:不要过度使用手机!
    use使用;shw展示;have有;leave离开。根据“Dn’ t much”可知要父母少使用手机。故选A。
    【25题详解】
    句意:我的父母在一天的工作后很累,所以他们想玩手机放松一下。
    write写;fight打架;relax放松;exercise锻炼。根据“spend much time n their phnes t”可知是玩手机放松。故选C。
    【26题详解】
    句意:这对一个家庭来说非常重要。
    scary恐怖的;bring无趣的;surprising令人惊奇的;imprtant重要的。根据“But I think they can relax by talking with each ther abut ur life”可知,弗兰克认为家人应该互相聊天,这很重要。故选D。
    【27题详解】
    句意:第二个规矩是关于我们周末的生活。
    wrk工作;symbl象征;life生活;study学习。根据“n the weekend”可知是周末生活。故选C。
    【28题详解】
    句意:但是现在我爸爸在看电视,我妈妈在厨房洗碗。
    z动物园;kitchen厨房;library图书馆;classrm教室。根据“my mther is ding the dishes”可知是在厨房洗碗。故选B。
    【29题详解】
    句意:如果我们有这个规则,我们可以去游泳,骑自行车或只是去公园散步。
    just仅仅;nw现在;still仍然;really真正地。根据“we can g swimming, ride bikes r ...”可知,此处指的是只是在公园里走走。故选A。
    【30题详解】
    句意:如果我们都遵守这些规矩,我们可以有一个幸福的生活。
    see看见;read阅读;find发现;fllw遵循。根据“I hpe (希望) that these rules can wrk in my family”可知,弗兰克希望家里人能遵守这些规矩。故选D。
    第二部分 非选择题(共40分)
    三、语篇填空(共10小题, 每小题1分;满分10分)
    阅读短文,在空白处填入一个适当单词或用括号内所给词的正确形式填空,使短文通顺、连贯。
    Last weekend, my parents tk me and my sister ut. We went ____31____ (camp) in a small village. We ____32____ (take) a lng bus ride t a lake in a cuntryside. There we put up ur tents and made a fire ____33____ (keep) us warm. On the first night, we just sat under the mn and tld each ther ____34____ (stry). But I was s tired ____35____ I went t sleep early.
    The next mrning, my sister and I gt ____36____ terrible surprise. When we lked ____37____ f ur tent, we saw a big snake ____38____ (sleep) near the fire. We were ____39____ (scare). We shuted t ur parents t let them knw abut the danger. My dad started t jump up and dwn. And then the snake mved t the frest ____40____ (quick).
    【答案】31. camping
    32 tk 33. t keep
    34. stries
    35. that 36. a
    37. ut 38. sleeping
    39 scared 40. quickly
    【解析】
    【导语】本文是一篇记叙文。主要讲述了作者和家人上周末去一个小村庄露营的经历。
    【31题详解】
    句意:我们去一个小村庄露营。camp“露营”,动词。g camping“去露营”,固定短语。故填camping。
    【32题详解】
    句意:我们坐了很长时间的公共汽车去了乡下的一个湖边。take“乘坐”,动词。根据前句中的went“去”可知,该句为一般过去时,故动词用过去式tk。故填tk。
    【33题详解】
    句意:我们在那里搭起帐篷,生火取暖。keep“保持”,动词。此处用不定式表目的。故填t keep。
    【34题详解】
    句意:第一天晚上,我们只是坐在月亮下,互相讲故事。stry“故事”,可数名词单数。tell stries“讲故事”,固定短语。故填 stries。
    【35题详解】
    句意:但是我太累了,所以很早就睡了。分析句子可知,此处为“如此……以致于……”句型。故填that。
    【36题详解】
    句意:第二天早上,我和妹妹感到大吃一惊。get a surprise“吃惊”,固定短语。故填a。
    【37题详解】
    句意:当我们从帐篷向外看的时候。我们看见一条大蛇在火边睡觉。lk ut f“向外看”,固定短语。故填ut。
    【38题详解】
    句意:当我们从帐篷往外看的时候。我们看见一条大蛇在火边睡觉。sleep“睡觉”,动词。see sb. ding sth.“看见某人在做某事”,表示动作正在发生,固定短语。故填sleeping。
    【39题详解】
    句意:我们很害怕。scare“使害怕”,动词。空格处在句中作表语,故应填形容词,scared“害怕的”,符合题意。故填scared。
    【40题详解】
    句意:然后蛇很快就移动到了森林里。quick“快速的”,形容词。空格处在句中修饰动词mved“移动”,故应填副词quickly“快速地”。故填quickly。
    四、阅读与表达(共4小题, 41-43小题, 每小题2分, 44小题4分;满分10分)
    阅读短文,然后根据内容回答问题。
    Children usually like animals, but many zs are t far away frm children’s huses. A “small z” in Qingda is special—it is in a welfare hme (福利院).
    The Qingda Children’s Welfare Hme has abut 200 children and mst f them have health prblems. They are lucky because the z is near their huses. They can see animals ut f the windws.
    Last year, a big by there wasn’t in gd health. The head f the welfare hme visited him every day. On ne visit, the head asked, “What d yu want t d after yu get well?” The by said, “I want t see animals.” Then the head said, “I’ll take yu t the z after yu get well.” But, the next day, the by left the wrld. “I was very srry because the by’s dream didn’t cme true,” the head said. Just then he wanted t build a small z in the welfare hme. It wuld be fr the children wh lve animals. S here came the small z.
    Als, the z is different frm thers because all the animals are children’s favrite. Nw there are hrses, sheep and peafwl (孔雀) in the small z. When the weather is gd, the children g t watch and have fun with them.
    “Staying with animals will help make the children healthy,” said Yang Suhng, ne f the dctrs in the welfare hme.
    41. Hw many children are there in the welfare hme?
    ________________
    42. Wh visited the unhealthy by in the welfare hme every day?
    ________________
    43. Why is the “small z” special and different?
    ________________
    44. D yu like the “small z”? Say smething abut yur idea. (答案不少于15个单词)
    ________________
    【答案】41. There are abut 200 children.
    42. The head f the welfare hme visited the unhealthy by every day.
    43. Because the small z is in the welfare hme and all the animals are children’s favrite.
    44. Yes. Children can watch and have fun with animals, and staying with animals will help make the children healthy.
    【解析】
    【导语】本文主要介绍了一个在福利院里的动物园。
    【41题详解】
    根据“The Qingda Children’s Welfare Hme has abut 200 children”可知福利院里大约有200个孩子。故填There are abut 200 children.
    【42题详解】
    根据“The head f the welfare hme visited him every day”可知福利院院长每天来看他。故填The head f the welfare hme visited the unhealthy by every day.
    【43题详解】
    根据“A ‘small z’ in Qingda is special —it is in a welfare hme”以及“the z is different frm thers because all the animals are children’s favrite”可知这个动物园是特别和不同的,因为它在福利院里,而且动物都是孩子们最喜欢的。故填Because the small z is in the welfare hme and all the animals are children’s favrite.
    【44题详解】
    开放性试题,言之有理即可。参考答案为Yes. Children can watch and have fun with animals, and staying with animals will help make the children healthy.
    五、书面表达(满分20分)
    45. 假定你是七年级学生李辉。学校的英文校刊正在举办“My gd friend”为主题的征文活动。请你写一篇英文稿,介绍你的一位好朋友。要点如下:
    (1)他/她的个人情况(外貌、到校方式、需遵守的学校规则)
    (2)良好品质(如经常帮助同学等)
    (3)兴趣爱好
    注意:
    (1)词数70词左右,开头已给出,不计入总词数;
    (2)可适当增加细节,以使行文连贯;
    (3)文中不得出现真实的人名、校名等相关信息。
    Hell, everyne! I’m Li Hui.
    ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    【答案】例文
    Hell, everyne! I’m Li Hui. Let me intrduce my gd friend t yu.
    He’s David. He is very tall with tw big eyes. He has shrt brwn hair and a rund face. He is very strng. He studies in Class 1, Grade 7 in N.19 Middle Schl. He usually takes a bus t schl. He must wear unifrms at schl and can’t be late. S he usually gets up early in the mrning. He is friendly t us, and he always helps thers in truble. He likes reading very much.
    Wuld yu like t make friends with him?
    【解析】
    【详解】[总体分析]
    ①题材:本文是一篇材料作文;
    ②时态:时态为一般现在时;
    ③提示:根据提示内容介绍自己的一位好朋友,适当增加细节。
    [写作步骤]
    第一步,引出话题;
    第二步,介绍朋友的个人情况、良好品质和兴趣爱好;
    第三步,书写结语。
    [亮点词汇]
    ①take a bus t乘坐公共汽车去某地
    ②get up early早起
    ③in truble有麻烦
    [高分句型]
    ①He is friendly t us, and he always helps thers in truble. (and连接的并列句)
    ②He likes reading very much. (动名词作宾语)4-day Sale at Clive Peeters Richmnd
    Time: Until this Sunday, 14th July, 2024
    Address: At the Clive Peeters Richmnd Stre 579 Bridge Rad
    Phne: 8416-4100
    Up t 30% ff (降价)
    ●Cmputers
    ●Cking appliances
    ●Hi-fi (高保真音响) hme theatre
    Up t 25% ff
    ● Fridges
    ●Washing machines & Hair dryers
    ●Blue-ray players & DVD players
    Up t 20% ff
    TVs & Plasmas (等离子电视)
    相关试卷

    辽宁省辽阳市灯塔市2024-2025学年八年级上学期开学英语试题(原卷版): 这是一份辽宁省辽阳市灯塔市2024-2025学年八年级上学期开学英语试题(原卷版),共8页。试卷主要包含了阅读理解,完形填空,语篇填空,阅读与表达,书面表达等内容,欢迎下载使用。

    辽宁省辽阳市灯塔市2024-2025学年八年级上学期开学英语试题(原卷版+解析版): 这是一份辽宁省辽阳市灯塔市2024-2025学年八年级上学期开学英语试题(原卷版+解析版),文件包含辽宁省辽阳市灯塔市2024-2025学年八年级上学期开学英语试题原卷版docx、辽宁省辽阳市灯塔市2024-2025学年八年级上学期开学英语试题解析版docx等2份试卷配套教学资源,其中试卷共22页, 欢迎下载使用。

    辽宁省辽阳市白塔区辽阳市第一中学2024-2025学年八年级上学期开学英语试题(无答案): 这是一份辽宁省辽阳市白塔区辽阳市第一中学2024-2025学年八年级上学期开学英语试题(无答案),共7页。

    英语朗读宝

    免费资料下载额度不足,请先充值

    每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

    今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

    充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

    提示

    您所在的“深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载 10 份资料 (今日还可下载 0 份),请取消部分资料后重试或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载10份资料,您的当日额度已用完,请明天再来,或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深圳市第一中学”云校通余额已不足,请提醒校管理员续费或选择从个人账户扣费下载。

    重新选择
    明天再来
    个人账户下载
    下载确认
    您当前为教习网VIP用户,下载已享8.5折优惠
    您当前为云校通用户,下载免费
    下载需要:
    本次下载:免费
    账户余额:0 学贝
    首次下载后60天内可免费重复下载
    立即下载
    即将下载:资料
    资料售价:学贝 账户剩余:学贝
    选择教习网的4大理由
    • 更专业
      地区版本全覆盖, 同步最新教材, 公开课⾸选;1200+名校合作, 5600+⼀线名师供稿
    • 更丰富
      涵盖课件/教案/试卷/素材等各种教学资源;900万+优选资源 ⽇更新5000+
    • 更便捷
      课件/教案/试卷配套, 打包下载;手机/电脑随时随地浏览;⽆⽔印, 下载即可⽤
    • 真低价
      超⾼性价⽐, 让优质资源普惠更多师⽣
    VIP权益介绍
    • 充值学贝下载 本单免费 90%的用户选择
    • 扫码直接下载
    元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
    您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      充值到账1学贝=0.1元
      0学贝
      本次充值学贝
      0学贝
      VIP充值赠送
      0学贝
      下载消耗
      0学贝
      资料原价
      100学贝
      VIP下载优惠
      0学贝
      0学贝
      下载后剩余学贝永久有效
      0学贝
      • 微信
      • 支付宝
      支付:¥
      元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
      您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      扫码支付0直接下载
      • 微信
      • 支付宝
      微信扫码支付
      充值学贝下载,立省60% 充值学贝下载,本次下载免费
        下载成功

        Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

        若下载不成功,可重新下载,或查看 资料下载帮助

        本资源来自成套资源

        更多精品资料

        正在打包资料,请稍候…

        预计需要约10秒钟,请勿关闭页面

        服务器繁忙,打包失败

        请联系右侧的在线客服解决

        单次下载文件已超2GB,请分批下载

        请单份下载或分批下载

        支付后60天内可免费重复下载

        我知道了
        正在提交订单

        欢迎来到教习网

        • 900万优选资源,让备课更轻松
        • 600万优选试题,支持自由组卷
        • 高质量可编辑,日均更新2000+
        • 百万教师选择,专业更值得信赖
        微信扫码注册
        qrcode
        二维码已过期
        刷新

        微信扫码,快速注册

        还可免费领教师专享福利「樊登读书VIP」

        手机号注册
        手机号码

        手机号格式错误

        手机验证码 获取验证码

        手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

        设置密码

        6-20个字符,数字、字母或符号

        注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
        QQ注册
        手机号注册
        微信注册

        注册成功

        下载确认

        下载需要:0 张下载券

        账户可用:0 张下载券

        立即下载
        账户可用下载券不足,请取消部分资料或者使用学贝继续下载 学贝支付

        如何免费获得下载券?

        加入教习网教师福利群,群内会不定期免费赠送下载券及各种教学资源, 立即入群

        返回
        顶部
        Baidu
        map