|试卷下载
搜索
    上传资料 赚现金
    吉林省2022-2023学年高二下学期6月测试英语试卷(含答案)
    立即下载
    加入资料篮
    吉林省2022-2023学年高二下学期6月测试英语试卷(含答案)01
    吉林省2022-2023学年高二下学期6月测试英语试卷(含答案)02
    吉林省2022-2023学年高二下学期6月测试英语试卷(含答案)03
    还剩12页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    吉林省2022-2023学年高二下学期6月测试英语试卷(含答案)

    展开
    这是一份吉林省2022-2023学年高二下学期6月测试英语试卷(含答案),共15页。试卷主要包含了阅读理解,七选五,完形填空,短文填空,书面表达,读后续写等内容,欢迎下载使用。

    吉林省2022-2023学年高二下学期6月测试英语试卷
    学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________

    一、阅读理解
    SEA Summer High School Programs 2023
    Science at SEA
    Science at SEA is a four-week program for rising high school juniors and seniors, as well as recent high school graduates, which focuses on the coastal and offshore marine environment around Cape Cod Massachusetts. The program includes a shore component on the SEA campus in Woods Hole and a sea component aboard the Sailing School Vessel(SSV) Corwith Cramer.
    July 21-August 13
    Expense: $4,000
    SEA Quest
    SEA Quest is a two-week program that welcomes high school students and recent graduates. Participants will gain hands-on experience conducting field research, sailing at all ships, and understanding of the complexities of creating and managing marine reserves. They will return home with a broader sense of the ocean's importance to our planet and the need to preserve this precious resource for future generations. Life here is fast-paced. No prior sailing experience is necessary. A strong desire to learn is required!
    July 11-July 22
    Expense: $3,200
    SEA Cape
    This three-week summer program at SEA offers current high school students the opportunity to study the marine environment from a variety of perspectives: scientific, historical, and literary. Participants live and study at our campus in Woods Hole, Massachusetts.
    June 27-July 14
    Expense: $3,800
    SEA Expedition
    This two-week summer program for high school students, including graduating seniors, is centered on learning by doing. SEA Expedition is a multidisciplinary experience that welcomes students to participate in every aspect of a challenging offshore sailing and oceanographic expedition, and occurs entirely aboard the SSV Corwith Cramer. Life at sea is fast-paced and tough.
    July 5-July 17
    Expense: $3,500
    1、Which program lasts the shortest?
    A. Science at SEA. B.SEA Quest. C.SEA Cape. D.SEA Expedition.
    2、What is required for participants in SEA Quest?
    A.Previous experience in sailing.
    B.Ability to conduct scientific experiments.
    C.Great eagerness to study the sea.
    D.Knowledge of sea resource preservation.
    3、What is the challenge about SEA Expedition?
    A.It lasts about two weeks. B.It entirely takes place on a ship.
    C.It is centered on learning by doing. D. It is a multidisciplinary experience.
       I’ve spent two decades observing what makes people lucky and trying to help people increase their luck. I teach entrepreneurship(创业学). We know many new enterprises fail, and innovators (创业者) need luck.
        With my students, I spend much time encouraging them to get out of their comfort zone and take some risks. I do this myself all the time. About a dozen years ago, dining a flight, I decided to take a little risk.  I started a conversation with the man sitting next to me.  I introduced myself, and I learned that he was a publisher. I learned all about the future of the publishing industry and we exchanged contact (联系) information. So about three quarters through the flight, I decided to take another risk. I showed him a book plan I was doing in my class. Although he was very polite, he said it wasn’t right for us.
        A couple of months later, I told him I was doing a project on transforming the book. The future of publishing and invited him to come to my class. So he gladly came to my class. We had a great experience. A few months later, I wrote to him again, sending a bunch of video clips(剪辑) from another project my students had made. He was so stricken by one of them that he thought there was a book in it. I was a little bit hurt, but it was all right. So I invited him and his colleagues to have lunch together. Later, one of his editors asked me if I had considered writing a book. And I pulled out the exact same plan I had showed his boss a year earlier. Within two years, my book had sold over a million copies.
    4、We can infer from the author’s experience on the plane that ________.
    A.the publisher was stricken by his book
    B.that was his first experience by plane
    C.the first risk during the flight didn’t work out
    D.the experience made him transform his book
    5、Why did the author send the students’ video clips?
    A.To have their book published. B.To help to increase his luck.
    C.To assess their writing skills. D.To help them see their strengths.
    6、Which can be the best title for the passage?
    A.Take the Lead. B.Everything is Possible.
    C.Win in Danger. D.Luck and Risk.
    7、What does the author think resulted in his luck?
    A.Publishing books. B.A series of small risks.
    C.Being turned down frequently. D.Meeting with the stranger on the plane.
        According to a recent study in the Journal of Consumer Research, both the size and consumption habits of our eating companions can influence our food intake. And contrary to existing research that says you should avoid eating with heavier people who order large portions(份), it's the beanpoles with big appetites you really need to avoid.
        To test the effect of social influence on eating habits, the researchers conducted two experiments. In the first, 95 undergraduate women were individually invited into a lab to ostensibly(表面上) participate in a study about movie viewership. Before the film began, each woman was asked to help herself to a snack. An actor hired by the researchers grabbed her food first. In her natural state, the actor weighed 105 pounds. But in half the cases she wore a specially designed fat suit which increased her weight to 180 pounds.
        Both the fat and thin versions of the actor took a large amount of food. The participants followed suit, taking more food than they normally would have. However, they took significantly more when the actor was thin.
        For the second test, in one case the thin actor took two pieces of candy from the snack bowls. In the other case, she took 30 pieces. The results were similar to the first test: the participants followed suit but took significantly more candy when the thin actor took 30 pieces.
        The tests show that the social environment is extremely influential when we're making decisions. If this fellow participant is going to eat more, so will I. Call it the "I'll have what she's having" effect. However, we'll adjust the influence. If an overweight person is having a large portion, I'll hold back a bit because I see the results of his eating habits. But if a thin person eats a lot, I'll follow suit. If he can eat much and keep slim, why can't I?
    8、What is the recent study mainly about?
    A.Food safety. B.Movie viewership.
    C.Consumer demand. D.Eating behavior.
    9、What does the underlined word "beanpoles" in Paragraph 1 refer to?
    A.Big eaters. B.Overweight persons.
    C.Picky eaters. D.Tall thin persons.
    10、Why did the researchers hire the actor?
    A.To see how she would affect the participants.
    B.To test if the participants could recognize her.
    C.To find out what she would do in the two tests.
    D.To study why she could keep her weight down.
    11、On what basis do we "adjust the influence" according to the last paragraph?
    A.How hungry we are. B.How slim we want to be.
    C.How we perceive others. D.How we feel about the food.
    By the year 2050, Earth's population is expected to reach nearly 10 billion people. With this growth comes a surprising demand for food resources. To find an effective way to deal with the global food safety crisis, Enter X, Alphabet Inc launched Project Mineral, which focuses on “computational agriculture”, a term to describe new technologies that will further increase understanding about the plant world.
    Can a machine be taught to understand the plant world? After years of work, Project Mineral leader Elliot Grant and his team’s latest prototype(原型)—a plant-scanning robot-will turn up at the Smithsonian's “Futures” exhibition later this year. The four-wheeled plant robot, about as tall as a shipping container and as wide as a car, uses different cameras and other technologies to monitor and find possible problems with plants.
    As it rolls through the farmland, it can identify weeds, and measure the ripeness of fruits. The Mineral robot can become taller to take pictures of wheat plants, or widen to scan a broad bed of crops. What's more, when the robot meets with different situations out in the field, it can accurately identify specific crops, traits or diseases.
    Mineral has partnered with a farmer in the Philippines who is helping the team study diseases in bananas. Images of diseased bananas will be used to teach the robot how to detect diseases.
    The robot also takes pictures of flowers and then employs the machine learning model to count a plant's flowering speed, which is crucial to understand how a plant responds to its environment and predict the yields. Besides, the robot can measure all kinds of leaf sizes and detect greenness.
    Though the robot has come a long way from its origin, it's still a prototype. Mineral stresses that they're constantly improving and working closely with experts in the agricultural field to understand plants further.
    12、Which of the following is a characteristic of the Mineral robot?
    A.It powers itself. B.It moves with legs.
    C.It looks like a ship. D.It can adjust itself.
    13、What is the function of the Mineral robot?
    A.Growing plants on its own. B.Helping fight insects.
    C.Detecting crop diseases. D.Removing bad fruits.
    14、How does the Mineral robot predict crop yields?
    A.By observing the ripeness of fruits.
    B.By calculating how fast plants flower.
    C.By analyzing the shape of plants' leaves.
    D.By analyzing images of diseased plants.
    15、What is the text mainly about?
    A.An attempt in solving the population problems.
    B.Improvement of a plant-scanning robot.
    C.Project Mineral-a fight against food safety crisis.
    D.Effective solutions to deal with crop diseases.
    二、七选五
    16、 We’ve all heard of IQ, and terms like EQ, which relates to our emotional intelligence, are commonly used. But have you heard of AQ? ①_____ It measures our ability to resist the shock when life throws us curveballs—how likely we are to crumble(崩溃) or thrive in these situations. ②_____.
    Adverse situations can take us by surprise. In the workplace, it could be in the form of a layoff, the company we work for going under or being restructured, or even missing out on a promotion. Failed friendships and relationships, hard financial times and even loss of beloved ones are things that can occur outside of work. ③_____ So how can we learn to be more resilient?
    Luckily, there are some steps you can take to help you be more resilient and adaptable in the face of adversity, according to Dr Shahram Heshmat, professor of health economics.
    ④_____ Resilient people often have an aim and are able to concentrate more on a desired outcome, seeing negative situations as a bump in the road on the way to achieving their goal. Learning to relax and regulate your emotions is another key step—one way to help is to practise breathing exercises. Likewise, dwelling on things and letting them get to you can cause you to be stressed. So see difficulties more as an opportunity to learn and grow emotionally. ⑤_____ Being able to talk with someone about the challenges we face can help.
    A.First, try and find a meaningful goal.
    B.Things that happen in life are not always pleasant.
    C.Finally, make sure you have a good social support network.
    D.However, taking a few steps to be more resilient can make them a little easier to get through.
    E.AQ stands for Adversity Quotient and measures our ability to deal with the ups and downs of life.
    F.Being able to handle these rough times is important not only in our personal lives but in our professional lives too.
    G.It can be used to predict our attitudes, perseverance, longevity, and the ways we learn from changes in the environment.
    三、完形填空(15空)
    When I became an amputee (截肢患者) at age 29, I was forced to rethink the idea of physical perfection. My life became different, as I changed from an acceptably attractive woman to an object of pity and 1 .
    Too busy 2 physical pain and obvious mobility limitation, I was not aware of this change at first. I was determined to 3 , feeling good about the progress I had made, as I moved forward.
    4 , as I made my first excursion(远足)outside the hospital, society had already assigned me a new status. Happy to be free of my restriction in the hospital, I rolled through the shopping mall—a 5 survivor, feeling like a war hero. Unfortunately, I had a rude 6 as I discovered that others did not view me in the way I had come to view myself.
    All eyes were upon me, yet no one dared to make eye contact. Their efforts to 7 my eyes forced me to realize they saw only my missing legs. Mothers 8 held their children closer as I passed. Elderly women patted me on the head saying, “God Bless You!” with 9 in their eyes.
    While I sat thinking about what had happened, a small girl came up to me. She stared with unembarrassed 10 at the empty pants. Finding nothing there, she looked up at me with a puzzled look, she innocently asked, “Lady, where did your legs go?”
    I explained that my legs had been sick. Since my legs hadn’t been strong and healthy like hers, the doctors had to 11 them. Leaning her head upwards, she asked, “Did they go to ‘Leg Heaven’?”
    That incident made me think about how 12 children and adults react to the unknown. To a child, an odd appearance is an interesting curiosity and a 13 learning experience while adults often view the same thing with fear and horror. I began to realize that, I, too had been 14 of the same inappropriate reactions before I knew what life was like for an amputee.
    To fulfill the wholeness of my mind and spirit, I now smile warmly, make eye contact, and speak in a confident manner. By using a 15 approach, I attempt to enlighten society about the fact that having a not-so-perfect body doesn’t mean having a poor quality of life.
    17、A.discomfort B.fear C.embarrassment D.sadness
    18、A.crying with B.figuring out C.holding back D.dealing with
    19、A.bear B.quit C.stick D.succeed
    20、A.Instead B.Moreover C.However D.Therefore
    21、A.calm B.poor C.proud D.rare
    22、A.awakening B.ending C.happening D.processing
    23、A.turn B.hold C.catch D.avoid
    24、A.softly B.protectively C.reluctantly D.pleasantly
    25、A.pity B.anger C.depression D.upset
    26、A.curiosity B.determination C.enthusiasm D.satisfaction
    27、A.lose B.adjust C.remove D.stretch
    28、A.differently B.positively C.strangely D.sympathetically
    29、A.painful B.potential C.similar D.common
    30、A.conscious B.guilty C.ignorant D.short
    31、A.creative B.flexible C.positive D.scientific
    四、短文填空
    32、 With a history of more than 6,000 years, Chinese painting, originally ①_____(pursue) by wealthy people, developed around 221 BC during the Eastern Jin Dynasty. Then, it became popular around 581 AD as more and more people began to show ②_____(appreciate) of its beauty.
    Basic tools and materials for Chinese painting involve writing brushes, ink and paper. The Chinese painting brush is mostly made of goat, wolf or fox hair, ③_____ is suitable for producing brushes that are both soft and stringy (有韧性).
    The ink stick is produced with a mixture of pine soot (松烟) and animal glue. It’s used in combination with an ink stone. The painter wets the ink stone and then grinds (研磨) the ink stick on the stone, ④_____(make) the ink run so that it can be used for painting.
    Many Chinese ancient artworks ⑤_____(create) on silk. However, silk was ⑥_____ expensive that only very important paintings would use it. By the first century, when the early form of paper was invented, it had become a lot ⑦_____(cheap) to paint.
    Traditional Chinese painting enjoys worldwide fame ⑧_____ its original style, distinctive features and special techniques. It emphasizes harmony between man and nature. When looking at a Chinese painting, you may not ⑨_____(initial) realize its complex concept. In fact, much remains ⑩_____(learn) about traditional Chinese painting and its elements. Through appreciating Chinese painting, you will have a better understanding of traditional Chinese culture and Chinese people.
    五、书面表达
    33、假定你是李华。在校报英语专栏看到了学校“英语文化节”的一则招募启事,请阅读启事,并根据写作要点和写作要求写一封应征邮件。
    Volunteers Wanted
    Our annual English Festival, which will be held on November 12,2018, is now looking for 20 student volunteers to provide service for Talent Show, Speech Contest, and English Debate. If you are interested, please send an application email at your earliest convenience to Ms Chen at chenlaoshi@aef.com.
    写作要求:
    1.表示写信意图;
    2.陈述应征目的;
    3.说明应征条件(性格、能力等)。
    写作要求:
    1.邮件词数不少于100;
    2.开头和结尾部分已写好,不计入总词数;
    3.可根据情况增加细节,使行文连贯
    4.不能使用真实姓名和学校名称。
    Dear Ms Chen,
        I'm Li Hua, a student from Class 2, Grade 3.
    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
         Looking forward to your reply. 
    Yours truly,
    Li Hua
    六、读后续写
    34、阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150词左右。
    It was a sunny summer morning, the breeze blowing gently. As planned, Jackson took a trip into the remote wilds near Olom Village, in the Sakha Republic, Russia. His four-year-old daughter, Karina, found him leaving and wanted to follow him to give her dad a surprise. She slipped out of the house, with nobody realizing it, even Jackson.
    Unfortunately, she walked too slowly on her way and soon she was lost in the vast, dangerous Siberian wilderness. Luckily for her, her dog, Naida, followed Karina just as the girl followed her father. The two suddenly found themselves walking with no one in sight, drifting away from their home as the hours went by.
    Night fell. Karina’s father returned home, and it didn’t take long after that for the whole family to realize what had happened. They couldn’t find Karina anywhere. They turned to the police for help immediately. And they took action at once in search of the lost girl.
    A whole week had gone by and there was no progress of the rescue in sight. The whole family was stuck in desperation, but Karina’s mum never lost hope. “Many stopped believing that she was alive, but as a mother I felt that she would be found soon.”
    In fact, Karina did survive. Although Siberia is an extremely dangerous place even for otherwise fit adults due to its wildlife and climate, she made it. She survived by eating wild fruits and drinking water from nearby rivers, and she faced the freezing nighttime temperatures by cozying up in a bed of grass. Naida did its best too, scaring away the wild animals and keeping each other warm by sleeping close together at night.
    After nine days struggling to survive, scared and alone, Karina could only be grateful about one thing: her good friend was by her side. Naida gave its strength, and actively helped the four-year-old to stay alive for that long.
    Paragraph 1:
    This morning, Naida suddenly walked away and headed back into town, ignoring Karina’s hopeless cry and leaving her completely alone.
    ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    Paragraph 2:
    Naida did what it could to lead the rescue team to where Karina was
    ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    参考答案
    1、答案:B
    解析:细节理解题。根据Science at SEA部分中“July 21-August 13(7月21日至8月13日)”;SEA Quest部分中“July 11-July 22(7月11日至7月22日)”;SEA Cape部分中“June 27-July 14(6月27日至7月14日)”以及SEA Expedition部分中“July 5-July 17(7月5日至7月17日)”可知,SEA Quest持续时间最短。故选B。
    2、答案:C
    解析:细节理解题。根据SEA Quest部分中“A strong desire to learn is required!”可知,参加SEA Quest项目需要强烈的求知欲望。故选C。
    3、答案:B
    解析:细节理解题。根据最后一段中“SEA Expedition is a multidisciplinary experience that welcomes students to participate in every aspect of a challenging offshore sailing and oceanographic expedition, and occurs entirely aboard the SSV Corwith Cramer. Life at sea is fast-paced and tough.”可知,SEA Expedition是完全在船上进行的,海上生活节奏快且艰苦。因此SEA Expedition的挑战之处是它完全在船上进行的。故选B。
    4、答案:D
    5、答案:B
    6、答案:D
    7、答案:B
    8、答案:D
    解析:细节理解题。根据第一段中的"According to a recent study in the Journal of Consumer Research, both the size and consumption habits of our eating companions can influence our food intake."可知, 根据《消费者研究杂志》最近的一项研究, 我们的饮食同伴的体型和消费习惯都会影响我们的食物摄入量。因此这项研究是关于饮食行为的。故选D项。
    9、答案:D
    解析:词义猜测题。根据第一段中的"And contrary to existing research that says you should avoid eating with heavier people who order large portions, it's the beanpoles with big appetites you really need to avoid."可知, 研究表明, 与现有的研究发现(应该避免和食量大的胖人一起吃饭)相反, 你真正需要避开的是食量大且又高又瘦的人。由"contrary to"可推断出, 画线词和"heavier people"含义相反。故选D项。picky挑剔的; 难伺候的。
    10、答案:A
    解析:推理判断题。根据第二段中的"To test the effect of social influence on eating habits, the researchers conducted two experiments."可知, 为了验证社交对饮食习惯的影响, 研究人员进行了两个实验。根据倒数第三段的内容可知, 在两个实验中, 胖型和瘦型演员都吃了大量的食物。参与者也照做, 吃的食物比平常多。然而, 当演员是瘦型的时候, 参与者们进食更多。由此推断, 研究人员雇用演员是为了查看演员如何影响参与者。故选A项。
    11、答案:C
    解析:推理判断题。根据最后一段中的"If an overweight person is having a large portion, I'll hold back a bit because I see the results of his eating habits. But if a thin person eats a lot, I'll follow suit."可知, 如果一个超重的人吃很大一份, 我会忍住一点, 因为我看到了他饮食习惯的结果。但如果一个瘦的人吃很多, 我会跟着做。因此推断我们对自己饮食的调整是以分析他人的饮食习惯和结果(即如何看待他人)为基础的。故选C项。
    12、答案:D
    解析:推理判断题。根据文章第三段中的“The Mineral robot can become taller to take pictures of wheat plants, or widen to scan a broad bed of crops.(Mineral机器人可以变高以拍摄小麦植株,也可以变宽以扫描大片的农作物。)”可知,该机器人可以进行自我调整。故选D。
    13、答案:C
    解析:细节理解题。根据文章第三段中的“What's more, when the robot meets with different situations out in the field, it can accurately identify specific crops, traits or diseases.(更重要的是,当机器人在野外遇到不同的情况时,它可以准确地识别特定的作物、性状或疾病。)”及第四段中的“Images of diseased bananas will be used to teach the robot how to detect diseases.(有病害的香蕉照片被用来帮助机器人识别疾病。)”可知,该机器人能识别农作物的病害。故选C。
    14、答案:B
    解析:细节理解题。根据文章第五段中的“The robot also takes pictures of flowers and then employs the machine learning model to count a plant's flowering speed, which is crucial to understand how a plant responds to its environment and predict the yields.(机器人还会拍摄花朵的照片,然后使用机器学习模型来计算植物的开花速度,这对于了解植物对环境的反应和预测产量非常重要。)”可知,该机器人通过计算植物开花速度来预测其作物产量。故选B。
    15、答案:C
    解析:主旨大意题。根据文章第一段中的“To find an effective way to deal with the global food safety crisis, Enter X, Alphabet Inc launched Project Mineral, which focuses on 'computational agriculture'(为了找到一种有效的方法来应对全球食品安全危机,Alphabet公司推出了'矿物项目')”可知,矿物项目的发起是应对全球食品安全危机。故选C。
    16、答案:EGFAC
    17、答案:B
    18、答案:D
    19、答案:D
    20、答案:C
    21、答案:C
    22、答案:A
    23、答案:D
    24、答案:B
    25、答案:A
    26、答案:A
    27、答案:C
    28、答案:A
    29、答案:B
    30、答案:B
    31、答案:C
    32、答案:①pursued②appreciation③which④making⑤were created⑥so⑦cheaper⑧for⑨initially⑩to be learned/to be learnt
    解析:①考查过去分词。句意:拥有6000多年的历史,中国画,最初被富人追求,大约在公元前221年的东晋时期发展起来。分析句子可知,"originally _____(pursue) by wealthy people"作定语,修饰Chinese painting, pursue与Chinese painting是被动关系,用过去分词作定语,故填pursued。
    ②考查不可数名词。句意:后来,在公元581年左右,随着越来越多的人开始欣赏它的美丽,它开始流行起来。分析句子可知,动词后接名词作宾语,appreciation"感激"是不可数名词,故填appreciation。
    ③考查定语从句。句意:中国的画笔主要由山羊、狼、狐毛制作,适合制作既柔软又细的画笔。分析句子可知,空格处引导定语从句,指代整个主句,从句中作主语,用关系代词which,故填which。
    ④考查现在分词。句意:油漆工润湿墨水石,然后在石头上研磨墨水棒,使墨水运行,以便它可以用于绘画。分析句子可知,句子的谓语动词是wets和grinds表示意料之中的结果,故make用非谓语动词形式作状语,make与主语The painter是主动关系,用现在分词作状语,表示理所应当的结果,故填making。
    ⑤考查动词时态、语态和主谓一致。句意:许多中国古代艺术品都是在丝绸上创作的。分析句子可知,create是谓语动词,与主语artworks是被动关系,用被动语态,描述过去发生的事情用一般过去时,且主语artworks是复数,谓语动词用复数,故填were created。
    ⑥考查状语从句。句意:然而,丝绸是非常昂贵的,只有非常重要的绘画才会使用它。根据句意以及下文的that可知,此处用so...that...引导状语从句,so是副词,修饰形容词expensive作状语,故填so。
    ⑦考查形容词比较级。句意:到了第一世纪,当早期的纸张被发明时,画画已经便宜很多。根据句意以及空前的a lot修饰形容词比较级可知,此处用形容词cheap的比较级作表语,become是系动词,故填cheaper。
    ⑧考查介词。句意:中国画以其独特的风格、鲜明的特色和独特的技法而享誉世界。根据句意,表示原因用介词for"为了",故填for。
    ⑨考查副词。句意:当你看着一幅中国画时,你可能一开始并没有意识到它的复杂概念。修饰动词用副词作状语,故填initially。
    ⑩考查不定式的被动式。句意:事实上,关于中国传统绘画及其元素,还有很多值得学习的地方。分析句子可知,remain是系动词,接不定式作表语,根据句意,主语much与谓语动词learn是被动关系,故用不定式的被动式,且learn的过去分词为learned或者learnt,故填to be learned/to be learnt。
    33、答案:Dear Ms Chen ,
             I’m Li Hua, a student from Class 2, Grade 3. I’m writing to apply for the position as a student volunteer.
             I really want to obtain this precious opportunity because, by offering my service, I will be able to improve my organizational ability, communication skills as well as my confidence in speaking English in public.
            As an outgoing girl, I get along well with my classmates. Besides, I have such a good command of English that I am elected as assistant to my English teacher. Successfully, I have lent a helping hand to her in several English activities of my class, which have been appreciated by both teachers and classmates.
            I am sure that I can perfectly live up to your expectations. I will be gratefull if you could give me a kind consideration.   
            Looking forward to your reply.
    Yours truly,
    Li Hua
    解析:
    34、答案:
    This morning, Naida suddenly walked away and headed back into town, ignoring Karina’s hopeless cry and leaving her completely alone. The poor little girl cried with fear, with tears rolling down her cheeks. She curled up in a tight ball, wondering what was waiting for her. At the same time, Naida found its way back home. When Karina’s mum saw it, she was excited, hugging it tightly with tears filling her eyes. She was more convinced that Karina was still alive. The rescue efforts were restarted, giving hope to the family.
    Naida did what it could to lead the rescue team to where Karina was. With the help of her sharp smelling, the rescuer spotted the little girl in an overgrown grassy field. Karina was lying there, hiding herself from danger and keeping herself warm. On seeing her beloved friend back, Karina hugged it close, whispering in its ears. “I know you won’t abandon me. Thanks for your always being with me!” How Naida protected Karina is indeed an amazing proof to the friendship that our four-legged friends can show.


    相关试卷

    吉林省2022-2023学年高二下学期期末考试英语试卷(含答案): 这是一份吉林省2022-2023学年高二下学期期末考试英语试卷(含答案),共19页。试卷主要包含了阅读理解,七选五,完形填空,短文填空,书面表达,读后续写等内容,欢迎下载使用。

    吉林省2022-2023学年高一下学期6月测试英语试卷(含答案): 这是一份吉林省2022-2023学年高一下学期6月测试英语试卷(含答案),共24页。试卷主要包含了听力题,阅读理解,七选五,完形填空,短文填空,书面表达,读后续写等内容,欢迎下载使用。

    吉林省普通学校2022-2023学年高二下学期6月测试英语试卷(含答案): 这是一份吉林省普通学校2022-2023学年高二下学期6月测试英语试卷(含答案),文件包含吉林省2022-2023学年高二下学期6月测试英语试卷含音频docx、吉林省2022-2023学年高二下学期6月测试英语听力mp3等2份试卷配套教学资源,其中试卷共13页, 欢迎下载使用。

    免费资料下载额度不足,请先充值

    每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

    今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

    充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

    提示

    您所在的“深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载 10 份资料 (今日还可下载 0 份),请取消部分资料后重试或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载10份资料,您的当日额度已用完,请明天再来,或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深圳市第一中学”云校通余额已不足,请提醒校管理员续费或选择从个人账户扣费下载。

    重新选择
    明天再来
    个人账户下载
    下载确认
    您当前为教习网VIP用户,下载已享8.5折优惠
    您当前为云校通用户,下载免费
    下载需要:
    本次下载:免费
    账户余额:0 学贝
    首次下载后60天内可免费重复下载
    立即下载
    即将下载:资料
    资料售价:学贝 账户剩余:学贝
    选择教习网的4大理由
    • 更专业
      地区版本全覆盖, 同步最新教材, 公开课⾸选;1200+名校合作, 5600+⼀线名师供稿
    • 更丰富
      涵盖课件/教案/试卷/素材等各种教学资源;900万+优选资源 ⽇更新5000+
    • 更便捷
      课件/教案/试卷配套, 打包下载;手机/电脑随时随地浏览;⽆⽔印, 下载即可⽤
    • 真低价
      超⾼性价⽐, 让优质资源普惠更多师⽣
    VIP权益介绍
    • 充值学贝下载 本单免费 90%的用户选择
    • 扫码直接下载
    元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
    您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      充值到账1学贝=0.1元
      0学贝
      本次充值学贝
      0学贝
      VIP充值赠送
      0学贝
      下载消耗
      0学贝
      资料原价
      100学贝
      VIP下载优惠
      0学贝
      0学贝
      下载后剩余学贝永久有效
      0学贝
      • 微信
      • 支付宝
      支付:¥
      元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
      您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      扫码支付0直接下载
      • 微信
      • 支付宝
      微信扫码支付
      充值学贝下载,立省60% 充值学贝下载,本次下载免费
        下载成功

        Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

        若下载不成功,可重新下载,或查看 资料下载帮助

        本资源来自成套资源

        更多精品资料

        正在打包资料,请稍候…

        预计需要约10秒钟,请勿关闭页面

        服务器繁忙,打包失败

        请联系右侧的在线客服解决

        单次下载文件已超2GB,请分批下载

        请单份下载或分批下载

        支付后60天内可免费重复下载

        我知道了
        正在提交订单

        欢迎来到教习网

        • 900万优选资源,让备课更轻松
        • 600万优选试题,支持自由组卷
        • 高质量可编辑,日均更新2000+
        • 百万教师选择,专业更值得信赖
        微信扫码注册
        qrcode
        二维码已过期
        刷新

        微信扫码,快速注册

        还可免费领教师专享福利「樊登读书VIP」

        手机号注册
        手机号码

        手机号格式错误

        手机验证码 获取验证码

        手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

        设置密码

        6-20个字符,数字、字母或符号

        注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
        QQ注册
        手机号注册
        微信注册

        注册成功

        下载确认

        下载需要:0 张下载券

        账户可用:0 张下载券

        立即下载
        账户可用下载券不足,请取消部分资料或者使用学贝继续下载 学贝支付

        如何免费获得下载券?

        加入教习网教师福利群,群内会不定期免费赠送下载券及各种教学资源, 立即入群

        返回
        顶部
        Baidu
        map